ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Στα φαβορί (και) οι «αιώνιοι» για τον Μεσίνα

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δύο από τις ομάδες που είναι εκ των φαβορί για να δώσουν το «παρών» στο Final Four της Ευρωλίγκας σύμφωνα με τον Ετορε Μεσίνα.



«Είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να βρεθούν στο Final Four. Ο

Ολυμπιακός που υπερασπίζεται τον τίτλο του, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, εμείς (σ.σ. η ΤΣΣΚΑ Μόσχας), η Μακάμπι, η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός. Αυτήν την στιγμή όμως, η ομάδα που παίζει καλύτερα από όλες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δίνει την εντύπωση πως δίχως αμφιβολία αποτελεί την πρώτη υποψήφια», απάντησε ο Έτορε Μεσίνα, όταν ρωτήθηκε για ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για να βρεθούν στο Final Four του Μιλάνο.

Παράλληλα, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική ιστοσελίδα basketnet.it, μίλησε και για τους κανόνες που οδηγούν μια ομάδα στην επιτυχία: «Πρέπει να υπάρχουν κανόνες που να είναι αποδεκτοί και διακριτοί από όλους. Δεν έχει νόημα να σέβεσαι τους κανόνες για να μην τιμωρηθείς από κάποιον, πρέπει να έχεις αυτοπειθαρχία. Συνήθως οι ομάδες που απαρτίζονται από ώριμα άτομα, ξέρουν πότε να κάνουν ένα βήμα πίσω για να ενθαρρύνουν έναν συμπαίκτη και πότε να σηκώσουν στους ώμους τους την ευθύνη, καθώς έχουν την ικανότητα και το ταλέντο να κάνουν κάτι, το οποίο οι άλλοι δεν μπορούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα