ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | «Παρέλαση» αστεριών στην κυκλοφορία του NBA 2K14! (vid)

Το NBA 2K14 παρουσιάστηκε παγκόσμια στη Μαδρίτη την Τρίτη (24/9) και στη μεγάλη «γιορτή» βρέθηκαν πολλά αστέρια της Ευρωλίγκας, η οποία από φέτος μπήκε για πρώτη φορά στον «κόσμο» του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Οι ομάδες της Ευρωλίγκας θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο κορυφαίο και με τις μεγαλύτερες πωλήσεις βιντεοπαιχνίδι μπάσκετ, το οποίο αφορά αποκλειστικά το NBA, ωστόσο η έκδοση του 2014 έκανε μια «στροφή» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στο παγκόσμιο λανσάρισμα του NBA 2K14 έδωσαν το παρών οι

«δικοί» μας Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης, οι οποίοι πήραν μια πρώτη γεύση του δημοφιλέστερου παιχνιδιού μπάσκετ και κινούσαν με τα χειριστήρια τους… εαυτούς τους!

«Είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να το παίξουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και είναι σημαντικό για τους φιλάθλους που μπορούν να παίζουν με τις αγαπημένες τους ομάδες και τους αγαπημένους τους παίκτες. Είναι πολύ ενδιαφέρον και ωραίο video game», ανέφερε στις δηλώσεις του ο «V-Span», ενώ ο «3D» τόνισε από τη μεριά του:

«Δεν έχω μεγάλη σχέση με τα video games. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο. Οι χαρακτήρες είναι πολύ ρεαλιστικοί».

Πέρα από τους Σπανούλη και Διαμαντίδη, στην εκδήλωση βρέθηκαν κι άλλοι σταρ όπως της Ευρωλίγκας, όπως οι Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τίμπορ Πλάις (Λαμποράλ Κούτσα), Σεμίχ Ερντέν (Αναντολού Εφές) και Σον Τζέιμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Keywords
Τυχαία Θέματα