ΜΠΙΛΜΠΑΟ | Κατσικάρης: "Στόχος μας η τέταρτη θέση"

Η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την Βαγιαδολίδ την προσεχή Κυριακή (15/04) και ο Φώτης Κατσικάρης τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για να κατακτήσει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.

"Θα ήταν ωραία να τερματίσουμε τέταρτοι και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά η Βαλένθια έχει πολύ καλή δυναμική. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για την τέταρτη θέση, κάτι που είναι αρκετά μπερδεμένο", ήταν τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Βαγιαδολίδ που θα γίνει

την προσεχή Κυριακή (15/04).

Ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του για το σύστημα επιλογής των ομάδων που ισχύει στην Ευρωλίγκα και το γεγονός πως αν η Βαλένθια κατακτήσει το Eurocup, η Μπιλμπάο μένει εκτός και απάντησε:

"Δεν είμαστε συμφεροντολόγοι. Πιστεύω ότι θα είναι καλό για την Λίγκα και για την Ευρώπη, όλες οι ομάδες να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. Το κάθε παιχνίδι που κάνεις στην λίγκα έχει ενδιαφέρον, πρέπει να παλεύεις για τους στόχους σου γιατί μόνο ένας κερδίζει το πρωτάθλημα. Εμείς φυσικά, αγωνιζόμαστε για να νικάμε, μας αρέσουν οι προκλήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα