ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Σκέφτεται το ΝΒΑ ο Σάδα

Το χάσμα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Βίκτορ Σάδα μοιάζει αγεφύρωτο και ο Ισπανός παίκτης ετοιμάζεται να "κουνήσει μαντήλι" στους "μπλαουγκράνα" και να πάει στο ΝΒΑ.

Ο Βίκτορ Σάδα και η Μπαρτσελόνα εδώ και κάμποσο διάστημα βρίσκονται στις διαπραγματεύεσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Όμως ο Βίκτορ Σάδα ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και οι πρωταθλητές Ισπανίας του προσφέρουν 800.000 ευρώ. Ο παίκτης σε πρόσφατες δηλώσεις του υποστήριξε: "Προτεραιότητά

μου είναι η Μπαρτσελόνα, δεν εκμεταλλεύομαι την ομάδα για να κερδίσω περισσότερα χρήματα. Αλλά θέλω να εκτιμούν την δουλειά μου".

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Αra" κάνει λόγο για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι Γκρίζλις και οι Ρόκετς για τον παίκτη. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο άρθρο ο Σάδα ρώτησε τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας που έχουν περάσει από το NBA, πως είναι να αγωνίζεται κανείς στον καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και αν αξίζει να αφήσει την Μπαρτσελόνα. Οι απαντήσεις που πήρε έκαναν τον Σάδα να σκέφτεται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει στο NBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα