ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Λόρμπεκ: "Όλες οι πόρτες ανοιχτές..."

Αινιγματικός παρουσιάστηκε για το μέλλον του ο Έραζεμ Λόρμπεκ, αλλά παράλληλα διέψευσε τις φήμες που αναφέρουν ότι τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο NBA και θα φοράει τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς.

"Τα ισπανικά Μέσα έγραψαν για το μέλλον μου, πως θα πάω 100% στους Σπερς. Μετά το NBA και την Μπαρτσελόνα υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο: να παίξω σε άλλη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Όλες οι επιλογές

είναι ανοικτές", δήλωσε στην "Kosarka.si" ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,10μ.).

Ο Σλοβένος άσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Καταλανών και συνέβαλε τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ομάδας του, η οποία έχασε στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατέκτησε το Πρωτάθλημα κερδίζοντας τους Μαδριλένους με 3-2 στη σειρά των τελικών, ενώ στην Ευρωλίγκα κατέλαβε την Τρίτη θέση στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Λόρμπεκ αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια της ACB, όπου σε 25 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο είχε 11,6 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έπαιξε 21 ματς, καταγράφοντας 13 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 25,2 λεπτά ανά παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα