ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Ο Χέρστον απέκλεισε την Φενέρ…

Μια ομάδα μόνος του ήταν ο Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος πέτυχε 27 πόντους και οδήγησε την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στην νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε με 85-72 , κάτι που έβαλε τέλος στα όνειρα των Τούρκων για πρόκριση στους "8".

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πήγε στο Μιλάνο με μοναδικό σκοπό της την νίκη, κάτι που φάνηκε από την εμφάνιση των παικτών της στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παρκέ από ότι η αδιάφορη για το τελικό αποτέλεσμα Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και δεν έχασαν

το προβάδισμά τους στην πρώτη περίοδο, η οποία έκλεισε 20-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό άλλαξε και η Αρμάνι εκμεταλλεύτηκε τα κενά επιθετικά διαστήματα της Φενέρμπαχτσε και τρία λεπτά πριν από το τέλος της περιόδου πήρε προβάδισμα 5 πόντων (41-36) με λέι απ του Χέρστον. Οι Ιταλοί πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με την διαφορά στους έξι πόντους (46-40).

Η υπεροχή της Αρμάνι σφραγίστηκε στην τρίτη περίοδο, εκεί όπου η διαφορά άγγιζε και τους δέκα πόντους (54-44) στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τους παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο να προηγούνται με 66-55. Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και πήραν την νίκη με 85-72.

Κορυφαίος για τους Ιταλούς που αποχαιρέτησαν με νίκη την Ευρωλίγκα ήταν ο Μαλίκ Χέρστον με 27 πόντους. Ο Γιάννης Μπουρούσης πέτυχε 7 πόντους και ο Αντώνης Φώτσης 5 πόντους. Από την Φενέρ ξεχώρισε ο Εμιρ Πρέλτζιτς με 15 πόντους.

Δεκάλεπτα: 20-21, 46-40, 65-55, 85-72

Keywords
Τυχαία Θέματα