ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Μπουρούσης: "Δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα..."

Την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στο εξωτερικό εξέφρασε ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Παραλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν δέχθηκε ποτέ πρόταση απ' τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στον τσακωμό με τον Ιβκοβιτς, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για συμπαίκτες του, ενώ παραδέχθηκε το λάθος του για τους Αγγελόπουλους...

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης

του Γιάννη Μπουρούση στον OTE TV, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ:

Για το κλίμα στον Ολυμπιακό στην τελευταία του χρονιά: "Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Ημουν πάντα μπροστινός, ό,τι σκεφτόμουν το έλεγα. Οχι σαν κάτι άλλους συμπαίκτες μου, που ήταν πίσω και την κάνανε από εδώ και από εκεί.

Ο Ιβκοβιτς τσακώθηκε με τον Γκάλη, δεν θα τσακωνόταν μαζί μου; Πάντως, μονός καυγάς δεν γίνεται".

Για την υπόθεση ντόπινγκ, όπου δεν αποδείχθηκε κάτι εις βάρος του: "Ούτε ντοπαρισμένο να με είχαν πιάσει δεν θα γινόταν τόσος ντόρος. Τότε μέτρησα τους φίλους μου.

Ξαφνικά ο Γιάνναρος έγινε κύριος Μπουρούσης και οι κολλητοί μου την... έκαναν. Εβαλα πολύ κόσμο στην μπλακ-λιστ και κατάλαβα πολλά πράγματα".

Για το αν θα πήγαινε σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό: "Δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ποτέ η θα γύριζα στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου έξω. Δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα για να παίξω μπάσκετ.

Μπορεί να παίξω και στο ΝΒΑ. Πριν από λίγα χρόνια ο κόουτς Πόποβιτς μου προσέφερε διετές συμβόλαιο με τους Σπερς κι εγώ αρνήθηκα για να μείνω στον Ολυμπιακό και να παλέψω για να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα. Περνάω ωραία στο Μιλάνο, έχω βελτιωθεί ως παίκτης και με έχει βοηθήσει ο κόουτς Σκαριόλο ατομικά".

Για την ατάκα του για τους Αγγελόπουλους: "Τότε έκανα λάθος, ζήτησα και συγνώμη από τους Αγγελόπουλους. Ημουν σε μια δύσκολη φάση και μου βγήκε κακή αντίδραση".

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και τις επιτυχίες της πρώην ομάδας του: "Το ματς αυτό θα είναι περίεργο, παίζω σε μία ομάδα και πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, Μπορεί να έφταιγα κι εγώ που δεν πήραμε τόσα χρόνια το πρωτάθλημα. Χάρηκα πολύ για τον Ολυμπιακό.

Χάρηκα κυρίως για το πρωτάθλημα. Εχω καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά. Εχω κρατήσει ένα μήνυμα που μου έστειλε ο Πρίντεζης από την Κωνσταντινούπολη μετά τον τελικό που λέει ότι αυτό το τρόπαιο ανήκει και σε σένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα