ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | Καστρίτης: «Προσαρμοσμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι»

Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα (67-74) ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στους Καβαλιώτες, προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες και των δύο ομάδων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη ήταν οι εξής:

«Θα πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα της Καβάλας για τη νίκη της και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια

στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί για ένα σκληρό παιχνίδι.

Θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας ανεξαιρέτως για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρ’ ότι σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού φάνηκε να ξεφεύγει το παιχνίδι, παρ’ ότι είχαμε κάποια προβλήματα με τα φάουλ μένοντας βασικοί μας παίκτες εκτός αγωνιστικού χώρου για πολύ ώρα, ήταν πολύ σημαντικό ότι μείναμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Οι λεπτομέρειες κρίνουν τα παιχνίδια, ειδικά όταν μιλάμε για κλειστά παιχνίδια και αγώνες ντέρμπι. Στο τέλος είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω κάποιων άστοχων σουτ που είχαμε, μείναμε πίσω στο σκορ και η Καβάλα κατάφερε να κερδίσει. Για μία ακόμη φορά, θα πω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας.

Σίγουρα μετά από κάθε ήττα και γενικά όταν φτάνεις τόσο κοντά και απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, όπως είναι η Καβάλα, σου μένει μία πικρία. Όπως όμως έχουμε πει, δεν θέλουμε να στεκόμαστε με υπερβολικό τρόπο, ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες.

Αυτό που κρατάμε από το συγκεκριμένο ματς είναι ότι τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ακόμη και σε θέματα τακτικής που δεν φαίνονται και δεν αποτυπώνονται, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουν δείξει ότι είναι μαχητικοί και στέκονται απέναντι σε κάθε ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ηρεμήσουμε, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να δουλεύουμε. Αν αυτό συμβαίνει ο Αρκαδικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Στον αγώνα με την Καβάλα υπήρξαν και πάλι παίκτες που έπαιξαν τραυματίες. Τα παιδιά είναι μία οικογένεια, βάζουν την ομάδα πάνω απ’ όλους. Όσο συνεχίζουμε και δουλεύουμε θα πάνε όλα καλά. Το πρωτάθλημα διαρκεί πολύ ακόμα, αφού έχουμε διανύσει μόνο το 1/3. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας και θα πάνε όλα καλά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές. Με το καλό να έρθει ο καινούργιος χρόνος και πραγματικά Υγεία πάνω απ’ όλα για όλους τους φιλάθλους και του Αρκαδικού, αλλά και του Μπάσκετ γενικότερα και φυσικά τους συμπολίτες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα