ΑΡΗΣ | Πήρε διαρκείας για 33η σερί χρονιά!

Πιστός στο ραντεβού του ο κύριος Γιώργος Χατζηισαάκ αγόρασε για 33η συνεχόμενη χρονιά εισιτήριο διαρκείας του Άρη και είναι εμφανώς χαρούμενος που θα παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα για ακόμα μία σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει σχετικά:

"Η Πέμπτη (25/07) ήταν η ημέρα που ο κος. Γιώργος Χατζηισαάκ αποφάσισε να βρεθεί στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και να αγοράσει

το εισιτήριο διαρκείας του για τη νέα χρονιά... Για 33η συνεχόμενη χρονιά.

Ο κος. Χατζηισαάκ είναι σήμερα 85 ετών και μιλώντας στο arisbc.gr δεν έκρυψε την χαρά του και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι για ακόμη μία χρονιά θα βρίσκεται στις κερκίδες του “Nick Galis Hall”, ώστε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

«Είμαι γεννημένος το 1928. Έρχομαι στο Αλεξάνδρειο από το 1979, από τότε που ήρθε ο Γκάλης! Για 33 ολόκληρα χρόνια έρχομαι στο γήπεδο και πρέπει να σας πω ότι δεν έχω χάσει ούτε ένα παιχνίδι», εξομολογείται υπερήφανα.

Ερωτηθείς πώς προέκυψε η αγάπη του για τον ΑΡΗ, λέει: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κάτω Τούμπα και το γήπεδο με τα πόδια ήταν 10 λεπτά από το σπίτι μου. Στηρίζω τον Σύλλογο όσο μπορώ όλα αυτά τα χρόνια και αυτό πρέπει να κάνουν όλοι οι φίλαθλοι που αγαπούν τον ΑΡΗ».

Ο 85χρονος φίλος της ομάδας μας, του οποίου η θέση είναι πάντα στο πέταλο, τονίζει ότι και οι δύο του οι κόρες αγαπούν τον «Αυτοκράτορα» και μάλιστα, φροντίζουν και οι ίδιες να μη χάνουν παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

«Θεωρώ ότι η ομάδα μας θα τα πάει ακόμη καλύτερα φέτος, γιατί είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έμεινε ο ίδιος προπονητής. Έχουμε καλούς παίκτες και πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα μας επιφυλάσσει όμορφα πράγματα, μιας και ο Σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής του".

Παράλληλα, οι "κίτρινοι" ενημέρωσαν πως λόγω αναβάθμισης του συστήματος, την Παρασκευή (26/7) και τη Δευτέρα (29/7) οι φίλοι του Άρη δεν θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας.

"Λόγω αναβάθμισης του συστήματος πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας και προεργασιών για την πώληση εισιτηρίων μέσω διαδικτύου, την Παρασκευή 26/07και την Δευτέρα 29/07, οι φίλοι της ομάδας ΔΕΝ θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας.

Η πώλησή τους θα ξεκινήσει και πάλι κανονικά από την Τρίτη (30/07)", αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα