ΑΡΗΣ | «Ο Γκάλης είναι έρωτας για όποιον παίζει μπάσκετ»

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Αρη ήταν, οι φίλαθλοι του «Αυτοκράτορα» και ο Νίκος Γκάλης έκανε την έκπληξη και προκάλεσε.... καρδιοχτύπια!


Η ομάδα του Αρη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/9) στο All Day Sports Bar «Match2Much», ώστε να γνωριστεί με τους φιλάθλους ενώ το «παρών» έδωσε και ο Νίκος Γκάλης, οποίος, όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση. Ο «γκάνγκστερ» τουγνώρισε τους παίκτες του Αρη και τους ευχήθηκε να έχουν καλή αγωνιστική χρονιά. Στη συνέχεια, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων» Το κλίμα ήταν ευχάριστο, και οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου μοίρασαν με την σειρά τους αυτόγραφα, ενώ στις οθόνες του καταστήματος προβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι Μπάμπεργκ-Αρης.

Ο αρχηγός του Αρη, Αντώνης Ασημακόπουλος, σχολίασε την συνάντηση, τονίζοντας: «Ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση για εμάς. Είναι πολύ ωραίο να βρισκόμαστε κοντά στην οικογένεια του Αρη και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό, με αποκορύφωμα φυσικά την παρουσία του Νίκου Γκάλη. Ηταν μία ευχάριστη έκπληξη, μία τονωτική ένεση για τη συνέχεια. Θα θέλαμε να είναι κοντά μας, να μας κάνει τέτοιες εκπλήξεις πιο συχνά, γιατί είναι ο οδηγός μας. Είναι αυτός που μας δείχνει το δρόμο και επειδή κάνει τις καρδιές μας να χτυπάει, είναι ένας έρωτας, ο οποίος δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ, για όσα παιδιά παίζουν μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα