ΑΡΗΣ | Αλεξανδρής: "Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο"

Ο Άρης ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη (07/03) τον Ηλυσιακό και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πως η ομάδα του σέβεται τον αντίπαλο αλλά δεν αισθάνονται κανένα άγχος.

"Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση εκτός έδρας, στην οποία πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή. Χρειάζεται επίσης να υπερνικήσουμε και την δυσκολία που παρουσιάζουμε στο να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, κάθε φορά που αγωνιζόμαστε μακριά από το γήπεδο μας. Δεν αισθανόμαστε

κανένα άγχος. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και πολύ περισσότερο τον Ηλυσιακό που έχει δείξει ότι είναι ικανός να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο", είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Σαμ Μόλντροου με την σειρά του, δήλωσε: "Η νίκη μας την προηγούμενη αγωνιστική μας έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος που αγωνιστήκαμε κόντρα στην Καβάλα, θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τον τρόπο που θα πρέπει να παίζουμε και στην συνέχεια. Σίγουρα τώρα μας περιμένει μια ακόμη πιο δύσκολη αποστολή γιατί παίζουμε εκτός έδρας και ο Ηλυσιακός είναι μια επικίνδυνη ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο που μας έχουν υποδείξει οι προπονητές μας και είμαστε συγκεντρωμένοι επί 40', τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα