ΑΡΗΣ | Αλεξανδρής: "Ο κόσμος να συμπαρασταθεί στην ομάδα"

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο (21/04) τον Παναθηναϊκό για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των πλέι οφ και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίζει το γήπεδο και να βοηθήσει τους παίκτες.

"Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να συμπαρασταθεί στην ομάδα, δίνοντας μια χείρα βοηθείας σε αυτά τα παιδιά που υπό δύσκολες συνθήκες κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια, σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και να

δικεδικήσουμε ότι μας επιτρέπει μια μεγάλη ομάδα ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθεί, όπως είναι ο Παναθηναϊκός", είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Σαμ Μόλντροου δήλωσε: "Μας περιμένει ένας ακόμη πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στην πρώτη αναμέτρηση παίξαμε πολύ καλά στο α' ημίχρονο, αλλά η απόδοση μας επέσε στο τρίτο δεκάλεπτο. Τώρα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα για 40', να "παλέψουμε" και να ακολουθήσουμε την τακτική που θα μας υποδείξει ο κόουτς. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα