ΑΡΗΣ | Αλεξανδρής: "Είχαμε ανάγκη τη νίκη"

Ο Αρης πέρασε από τα Ιλίσια, επικρατώντας του Ηλυσιακού με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να τονίζει ότι η ομάδα του είχε ανάγκη τη νίκη και έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Τσαλδάρη.

"Τέτοια παιχνίδια χτίζουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας. Όλοι πίστευαν ότι με τη μεγάλη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε μια εύκολη βραδιά. Η εμπειρία μας έλεγε ότι ο Ηλυσιακός θα αντιδράσει και το περιμέναμε. Έπαιξε άμυνα ζώνης με χαμηλό σχήμα και αφού μας πίεσαν οι περιφερειακοί του, μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Ήταν έξυπνη

ιδέα, γιατί είχαμε λίγο χρόνο για να επιτεθούμε και αυτό μας δημιούργησε έντονο πρόβλημα. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, βρήκαμε κάποια ελεύθερα σουτ και πήραμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Ηλυσιακό, γιατί είναι μια ομάδα που έχει αξιοπρεπή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια και κανένα δεν το έχει αφήσει πίσω. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στο Νίκο (Χατζή) για τις 500 συμμετοχές, αλλά και στον Δημήτρη (Τσαλδάρη), που σήμερα έχει τα γενέθλιά του και μας επεφύλαξε την καλύτερη έκπληξη με την καλύτερη μέχρι σήμερα εμφάνισή του.

Είχαμε μεγάλη ανάγκη από αυτήν την νίκη, για να μείνουμε ζωντανοί μέχρι το τέλος και αν τα αποτελέσματα μας βοηθήσουν, μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά. Τώρα που έφυγε η Ευρώπη, δουλεύουμε καλύτερα. Σαφώς και μας έλειψε ο Ταπούτος γιατί είναι "τεσσάρι" με καλό περιφερειακό σουτ, αλλά για να είμαστε δίκαιοι δεν έπαιξε και ο Νάνα από τον Ηλυσιακό και έτσι αντισταθμίστηκαν οι απουσίες", δήλωσε μετά την μεγάλη νίκη ο Βαγγελής Αλεξανδρής.

Ο εορτάζων Δημήτρης Τσαλδάρης πρόσθεσε: "Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ήμασταν αρκετά εύστοχοι. Θα είχαμε τη δυνατότητα να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο γρήγορα και να μην μπούμε σε περιπέτειες στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κάναμε λάθη, θα τα δούμε και θα τα αναλύσουμε. Αυτό που κρατάμε είναι ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν πολύ καλοί και εκτελέσαμε το πλάνο που είχαμε ετοιμάσει. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ μαχητική ομάδα όπως ο Ηλυσιακός που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και δεν τα παρατάει. Έχει την νοοτροπία νικητή και παρά τη διαφορά προσπάθησε και πάλεψε. Εμείς συνεχίζουμε. Θέσαμε έναν στόχο και μένουμε προσηλωμένοι σ΄ αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα