ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε"

Ο Απόλλωνας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις και λύσεις, με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Ο Νίκος Βετούλας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και δήλωσε ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στην Πάτρα, στο παιχνίδι της Παρασκευής (24/5, 20:00).

"Ήταν ένα διαφορετικό ματς το σημερινό από εκείνο

του Σαββάτου, δείξαμε μεγαλύτερη θέληση, παίξαμε πιο πειθαρχημένα. Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Στο ημίχρονο είχαμε 12 ασίστ, δηλαδή πιάσαμε το μέσο όρο μας μόλις σε 20 λεπτά. Τα παιδιά έδειξαν επαγγελματίες, πάλεψαν πάρα πολύ. Έλληνες και Αμερικάνοι. Τώρα περιμένω πιο έτοιμο και πιο συγκεντρωμένο τον Ολυμπιακό στο ματς της Παρασκευής. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στο επόμενο ματς", τόνισε αρχικά ο προπονητής των Πατρινών και συνέχισε:

"Το μεγαλύτερο μας μάθημα ήταν αυτό που πήραμε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Είχαμε 0/3 αλλά δεν κάναμε ούτε μια αλλαγή. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα. Πρέπει να στηρίξουμε τα νέα παιδιά και εάν δεν μείνουν αυτοί οι Αμερικανοί που έχουμε, να βρούμε Αμερικανούς καλούς χαρακτήρες".

"Σε μικρές κοινωνίες όπως Πάτρα, Ρέθυμνο, το βλέπουν σαν κοινωνικό γεγονός έναν αγώνα μπάσκετ. Το αντιλαμβάνονται ως θέαμα. Εμάς στόχος μας είναι να σωθούμε, δεν είμαστε Ολυμπιακός να κερδίζουμε συνέχεια, οπότε πολλά ματς τα βλέπουν και ως θέαμα", κατέληξε.

Από την πλευρά των παικτών, ο Έρικ ΜακΚόλουμ υπογράμμισε: "Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσαμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, αλλά κρατάω την προσπάθεια που κάναμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα