ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας, Φραγκιάς και Παπαχατζής στο σεμινάριο προπονητικής του Απόλλωνα Πάτρας

Με τρεις υψηλούς προσκεκλημένος θα διεξαχθεί το "Σεμινάριο προπονητικής για μικρές ηλικίες" το οποίο διοργανώνει ο Απόλλων Πατρών το διήμερο 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Οι Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Απόλλωνα ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος είναι πως την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Περιβόλας θα διεξαχθεί σεμινάριο προπονητικής, το οποίο θα αφορά τις ηλικίες των παμπαίδων (13-14 ετών) και στόχο θα λαλύπτει όλο το φάσμα της βασικής και ατομικής επιθετικής και αμυντικής τεχνικής αλλά και τις συνεργασίες 2-3 παικτών στην άμυνα.

Οι καλεσμένοι μάλιστα

που θα διδάξουν στο εν λόγω σεμινάριο ειναι υψηλού επιπέδου. Ο λόγος για τους Νίκο Βετούλα, Βασίλη Φραγκιά και Θανάση Παπαχατζή, ενώ τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Στάθης Βέργος, ένας άνθρωπος ο οποίος προσέφερε πολλά στον Πατρινό αθλητισμό.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί στους συμμετέχνοντες βεβαίωση η οποία θα είναι υπογεγραμμένη από τους ομιλητές και τους διοργανωτές. Δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης, Γενικός Διευθυντής και υπεύθυνος του ανατπυξιακού προγράμματος της ομάδας, λέγοντας: «Ακρογωνιαίος λίθος της στρατηγικής μας είναι η, σε βάθος και πλάτος, ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή κάτι που περνάει απαραίτητα μέσα από την συνεχή και συστηματική επιμόρφωση των προπονητών πάνω στις νέες τεχνικές του αθλήματος. Ο Απόλλωνας είναι αποφασισμένος να συμβάλλει στο μέτρο των δυνάμεων του σε αυτή την κατεύθυνση. Καλούμε όλους τους Πατρινούς προπονητές , αλλά και από την ευρύτερη περιοχή να συμμετάσχουν για να στηρίξουν και από την πλευρά τους την προσπάθεια μας.»

Το ακριβές πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί μέχρι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα