ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε"

Ο Απόλλωνας αν και πάλεψε δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Καβάλα και ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως η ομάδα του δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Ο προπονητής του Απόλλωνα δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Συγχαρητήρια στον Αγγελο και την Καβάλα. Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Εμείς δυστυχώς, δεν καταφέραμε να είμαστε αυτοί που θα θέλαμε. Κάποια παιδιά και δη οι ψηλοί, ήταν πολύ μακριά

από την καλή τους απόδοση, με αποτέλεσμα να τους αντικαταστήσουν κάποια άλλα, νεότερα παιδιά. Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως παίζουν στον Απόλλωνα, για τον Απόλλωνα. Και όχι να ακούν κάποιους άλλους, που πιθανόν τους λένε πως μπορούν να παίξουν κάπου αλλού. Τώρα παίζουν στον Απόλλωνα. Επειδή νικήσαμε 3 ματς, νομίσαμε πως κάτι κάναμε. Και αυτό το πληρώσαμε".

Ο Ερικ ΜακΚόλουμ, σχολίασε με την σειρά του: "Η Καβάλα ήταν πολύ καλύτερη. Ηθελε περισσότερο από εμάς, το παιχνίδι και το έδειξε στο γήπεδο. Εμείς δεν μπορέσαμε να πιάσουμε την απόδοση των προηγούμενων ματς και μοιραία χάσαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραίοι και οι φίλοι της Καβάλας, εξαιρετικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα