ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Το κοινωνικό πρόσωπο του Απόλλωνα Πάτρας

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμα φορά η ομάδα του Απόλλωνας Πάτρας καθώς πήρε την πρωτοβουλία να προσφέρει ρούχα για τους άπορους.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Τα ρούχα που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του Απόλλωνα και των καθαριστηρίων StegnoPlus για να προσφερθούν σε άπορους συνανθρώπους μας, παραδόθηκαν σήμερα από αντιπροσωπεία του Συλλόγου και της εταιρείας στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Τα ρούχα καθαρίστηκαν και παραδόθηκαν σε πακέτα στην Ιερά Μητρόπολη από τα StegnoPlus (εκ των βασικών Χορηγών του Απόλλωνα), στο κατώφλι του Ι. Ναού

Αγίου Ανδρέα παρουσία του π. Νικόλαου Σκιαδαρέση.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος χαρακτήρισε συγκινητική την προσπάθεια και ευλογημένη την προσφορά του Απόλλωνα και του StegnoPlus. Όπως είπε, τα ρούχα συσκευάστηκαν με βάση την ηλικία και το φύλλο, και παραδόθηκαν στους ιερείς του Αγίου Ανδρέα, προκειμένου να ξεκινήσει η διανομή τους στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας από την ερχόμενη Κυριακή. Ο κ.κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον Απόλλωνα και τα StegnoPlus, και ευχήθηκε σε όλους τους συνανθρώπους μας υγεία και δύναμη ενόψει των Χριστουγέννων.

Με την ευκαιρία ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο του Απόλλωνα, Βασίλη Λιανό, και ευχαρίστησε το Σύλλογο για την προσφορά των αθλητικών εγκαταστάσεων προκειμένου να διοργανωθεί η συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στο πλαίσιο των «Πρωτοκλητείων 2013».

Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα, Βασίλης Λιανός, ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο επειδή έδωσε στο Σύλλογο και στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην κοινωνική δράση του, τη δυνατότητα να αισθανθούν την ικανοποίηση ότι μπορούν να βοηθήσουν τους αδύναμους συνανθρώπους μας. Πρόσθεσε ότι η δράση που οργανώθηκε με τη συνεργασία των καθαριστηρίων StegnoPlus αποτέλεσε την ευκαιρία να περάσει ο Απόλλωνας μηνύματα στην κοινωνία και περισσότερα στα μικρά παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου. «Είναι τα μηνύματα της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Ακόμα κι ενός καλού λόγου στο διπλανό μας» είπε ο Β. Λιανός.

Εκ μέρους των καθαριστηρίων StegnoPlus, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ευχαρίστησε τον Απόλλωνα και την Ι. Μητρόπολη Πατρών για τη συνεργασία τους στην υλοποίηση της ανθρωπιστικής δράσης, και διαβεβαίωσε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο και τη διοίκηση του Συλλόγου ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους. Τόνισε ότι η ανταπόκριση των Πατρινών στην κοινή πρωτοβουλία που αναλήφθηκε ήταν πολύ μεγαλύτερη από άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα που οργανώθηκαν σχετικές δράσεις. Παρούσα στην παράδοση των ρούχων ήταν και η Άννα Διαμαντοπούλου των StegnoPlus.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Απόλλων, Κώστας Καραπάνος, επεσήμανε ότι ο Απόλλωνας δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, και όχι μόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια της συγκέντρωσης ρούχων για τους αδύναμους συνανθρώπους μας, η οποία ολοκληρώθηκε με την σημερινή παράδοση των ρούχων στην Ι. Μητρόπολη Πατρών και πρόσθεσε ότι ήδη ξεκινά μια νέα δράση η οποία θα έχει καταληκτική ημερομηνία την 29η Δεκεμβρίου 2013. Συγκεκριμένα, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και οικονομική βοήθεια που θα διατεθούν σε κοινωνικούς φορείς για παιδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα