ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Συνάντηση με μαθητές Λυκείου για το θέμα της διατροφής

Συνάντηση με περίπου τριάντα μαθητές και μαθήτριες της Β' Λυκείου των Αρσακείων Σχολείων είχαν οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας και συζήτησαν για τη διατροφή των αθλητών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας στην Περιβόλα και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιούν οι μαθητές με θέμα: «Διατροφή και Αθλητισμός». Τις μαθήτριες και τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί Ελένη Χαραλαμποπούλου και Θανάσης Λουκόπουλος.

Παρακολούθησαν

μέρος της πρωινής προπόνησης του Απόλλωνα Πάτρας και λίγο αργότερα ενημερώθηκαν από τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Αργυρόπουλο, για το ρόλο της διατροφής στην ανάπτυξη ενός αθλητή. Ενημέρωση έγινε και από τον τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Πάτρας, Γιάννη Μολφέτα.

Στη συνέχεια ομάδα μαθητών φόρεσε τα αθλητικά της ρούχα και μπήκε στο παρκέ της Περιβόλας για ένα φιλικό διπλό με τους παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε νικητές και τις δύο ομάδες. Δεν έλειψαν τα εντυπωσιακά καρφώματα (ξεσηκώνοντας την κερκίδα) και τα εύστοχα σουτ τριών πόντων.

Οι αγωνιζόμενοι και οι συμμαθητές/τριές τους φωτογραφήθηκαν με την ομάδα και ζήτησαν προσωπικές συνεντεύξεις από αθλητές για το πρόγραμμα που υλοποιούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα