ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | ΣυμΜέτοχος και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Πελοποννήσου

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, Φαίδωνας Κουνινιώτης στηρίζει την προσπάθεια των Αχαιών για την σύσταση ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
"Με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, κ. Φαίδωνα Κουνινιώτη, συναντήθηκαν σήμερα τα μέλη της προσωρινής επιτροπής του Απόλλωνα, Άγγελος Κάνιστρας, Γιώργος Καρατζάς και Κώστας Καραπάνος.

Ο κ. Κουνινιώτης ενημερώθηκε για το εγχείρημα της συγκέντρωσης

του Μετοχικού Κεφαλαίου προκειμένου να συσταθεί η απαιτούμενη από το νόμο Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία (Κ.Α.Ε.) λαϊκής βάσης. Εξέφρασε την συμπαράστασή του και έγινε συμ-ΜΕΤΟΧΟΣ στο όραμα των ανθρώπων του Απόλλωνα για καθιέρωση της ομάδας στην Α1 εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Επίσης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προτρέψει τα μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος να αγοράσουν μετοχές της υπό σύσταση Κ.Α.Ε.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Β. Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος τόνισε ότι στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, είναι θετικό να συζητάμε και για άλλα πράγματα εκτός από την οικονομία. Επισήμανε ότι αθλητισμός είναι το καλύτερο από αυτά, καθώς στηρίζει τη νεολαία και την χώρα μας. Ο κ. Κουνινιώτης πρόσθεσε ότι είναι κρίμα να βλέπεις ομάδες που διαθέτουν ιστορία και υποδομές να χάνονται από τον αθλητικό χάρτη, και πρόσθεσε ότι αξίζει τον κόπο να συνδράμουμε όλοι από το υστέρημά μας για την συγκέντρωση του Μετοχικού Κεφαλαίου του Απόλλωνα. «Είναι σημαντικό η δική μας αρνητική ενέργεια να μετατραπεί σε θετική για τον αθλητισμό» ανέφερε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Β. Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΛΩΝ!".

Keywords
Τυχαία Θέματα