ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | "Πετύχαμε και με το παραπάνω τους στόχους μας"

Απόλυτα επιτυχημένη είναι ήδη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα Πάτρας όπως εξήγησε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στους Πατρινούς, Κώστας Ρακιντζής, επισημαίνοντας ότι στη σειρά με τον Ολυμπιακό για την α' φάση των πλέι οφ (σ.σ. έναρξη 22/5, 19.30) βασικό μέλημα της ομάδας του είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες -κυρίως νεαρής ηλικίας- που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος...

"Εμείς πετύχαμε και με το παραπάνω τους στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή την εξασφάλιση

της παραμονής στη Basket League ΟΠΑΠ και την είσοδο στα πλέι οφ. Μπαίνουμε στα πλέι οφ με αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ευρώπης, με το σκεπτικό να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, ώστε να κατανοήσουν τις δυσκολίες της Α1 και να αποκομίσουν εμπειρίες".

Απ' την πλευρά του, ο Θανάσης Ζαφείρης τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα μετέχει στα πλέι οφ και ειδικά από την πρώτη χρονιά μετά την επάνοδό της στη Α1. Παίζουμε απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης και γνωρίζουμε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά μας. Θα μπούμε στο παιχνίδι όσο πιο δυνατά γίνεται, θα παλέψουμε, και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα