ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Παρουσίασε τις νέες φανέλες

Τις φανέλες που θα φοράει την ερχόμενη σεζόν μετά την επιστροφή του στα "σαλόνια" της Α1 παρουσίασε ο Απόλλωνας την Δευτέρα 23/07.

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τις νέες εμφανίσεις αλλά και άλλα αξεσουάρ του Απόλλωνα μέσω της μπουτίκ στο γήπεδο αλλά και μέσω του eshop του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει:

"Την Δευτέρα (23/7) έγινε στο κυλικείο του κλειστού του Απόλλωνα Πάτρας η παρουσίαση της φετινής "κολεξιόν" των αθλητικών ρούχων, που θα ντύσουν την ανδρική ομάδα μπάσκετ αλλά και γενικά

τα τμήματα του Συλλόγου (ακαδημίες αλλά και λοιπά αγωνιστικά τμήματα).

Η ελληνική εταιρία "ΑΘΛΟΣ" και ο εκπρόσωπός της Θοδωρής Βαντόλας παρουσίασε στα μέλη του Δ.Σ., τους αθλητές αλλά και στους εκπροσώπους του Τύπου την πρότασή του για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας αλλά και τα λοιπά απαραίτητα "αξεσουάρ" (προπονητικά είδη, μπουφάν κλπ)

Η εταιρία "ΑΘΛΟΣ" δημιουργήθηκε στα Ιωάννινα το 1985. Στόχος των δημιουργών της ήταν να μπορέσουν να κατασκευάσουν αθλητικά είδη υψηλής ποιότητας ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη των αθλητικών σωματείων της περιοχής. Γρήγορα η ποιότητα και μοντέρνος σχεδιασμός των προϊόντων καθιέρωσαν τα προϊόντα στην αγορά ενώ η συνέπεια και η εξυπηρέτηση προς τους πελάτες εξάπλωσαν το δίκτυο πωλήσεων σε ολόκληρη την ΒΔ Ελλάδα. Στις αρχές του 1999 η εταιρία εξαπλώνει το δίκτυο των πωλήσεων της σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ δημιουργεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της υποκατάστημα χονδρικών πωλήσεων στην Αθήνα. Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερα από 100 αθλητικά καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται περισσότεροι από 400 αθλητικοί σύλλογοι διαφόρων αθλημάτων.

Θα επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα είδη της ομάδας αλλά και άλλα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα και για αγορά μέσω της μπουτίκ στο γήπεδο και μέσω του eshop του Απόλλωνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα