ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Ευχαριστεί τον Δήμο

Αντιπροσωπία της προσωρινής επιτροπής της υπό σύστασης ΚΑΕ Απόλλων, έδωσε το παρών στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων και εξήγησαν το εγχείρημά τους για την δημιουργία εταιρεία λαϊκής βάσης.

Οι κ.κ Ανδρέας Μολφέτας, Αγγελος Κάνιστρας,Βασίλης Λιανός, Γιώργος Καρατζάς και Κώστας Καραπάνος, Μάριος Μολφέτας και Γιώργος Καββαδίας εκπροσώπησαν τον Απόλλωνα και πήραν την δέσμευση ότι το θέμα της αγοράς μετοχών της ομάδας

από τον Δήμο θα συζητηθεί ως κατεπείγον.

Οι "μελανόλευκοι" εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την απόφασή τους:

"Η προσωρινή επιτροπή ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας. Η προσωρινή επιτροπή της υπό σύστασης Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Δήμαρχο Πατρέων και τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για την απόφασή τους να συζητηθεί ως κατεπείγον το θέμα της αγοράς μετοχών του Απόλλωνα από τον Δήμο.

Τα μέλη της επιτροπής και ο κόσμος του Απόλλωνα περιμένουν την οριστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την συμ-μετοχή –και- του Δήμου Πατρέων στη συγκέντρωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Κ.Α.Ε. λαϊκής βάσης, όπως και την αγορά μετοχών από τα μέλη του σώματος (ακόμα και σε συμβολικό αριθμό).

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παραβρέθηκαν τα μέλη της προσωρινής επιτροπής της υπό σύστασης Κ.Α.Ε. κ. Ανδρέας Μολφέτας, κ. Άγγελος Κάνιστρας, κ. Βασίλης Λιανός, κ. Γιώργος Καρατζάς, κ. Κώστας Καραπάνος και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Μάριος Μολφέτας και Γιώργος Καββαδίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα