ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ | Τζήμας... και του χρόνου!

Ο "αρχιτέκτονας" του Αιόλου παραμένει στη θέση του! Ο Γιάννης Τζήμας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των Τρικάλων και θα συνεχίσει το άκρως επιτυχημένο έργο του και την προσεχή σεζόν!

Οι δύο πλευρές, έπειτα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, συμφώνησαν να συμπορευτούν για ακόμη ένα χρόνο, με τον πολύπειρο τεχνικό να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωσή του με τον Αίολο, υπογράμμισε ότι "δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα της σφαλιάρας, αλλά να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Α2"...

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ολοι μαζί για να κρατήσουμε την ομάδα της

πόλης ψηλά. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!! Το φετινό μήνυμα της ομάδας μπάσκετ του Αιόλου έκαναν πράξη οι παράγοντες της ομάδας και στην τελική συμφωνία με τον Γιάννη Τζήμα ήταν σχεδόν όλοι εκεί. Ετσι, το Δ.Σ. του Α.Ο. Τρικάλων "Αίολος" ανακοινώνει την ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο με τον επιτυχημένο προπονητή Γιάννη Τζήμα. Στις επόμενες ημέρες αρχίζει ο σχεδιασμός της ομάδας για την καινούργια χρονιά, μια χρονιά στην Α2, στην οποία η Τρικαλινή Ομάδα ελπίζει ότι θα κάνει όλους τους Φιλάθλους των Τρικάλων και γενικότερα της Θεσσαλίας χαρούμενους και υπερήφανους".

Λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αίολο, ο Γιάννης Τζήμας μίλησε στον "Ζυγό", δηλώνοντας ότι: "Το θέλαμε και η ομάδα και εγώ να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Εγιναν αρκετές κινήσεις. Συγκροτήθηκε καταρχήν ένα διοικητικό σχήμα από παιδιά που έχουν και όρεξη και διάθεση να προσφέρουν και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να καλύψουν και το περσινό άνοιγμα αλλά και να καθορίσουν το φετινό μπάτζετ".

Για το πώς θα στελεχωθεί την νέα σεζόν η ομάδα ο Λαρισαίος κόουτς σημείωσε: "Κατ’ αρχήν θέλουμε να μείνει όλος ο περσινός κορμός αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μας, αλλά και από τις απαιτήσεις των παιδιών, τα οποία πάντως κατανοούν τις δυσκολίες που υπάρχουν. Από εκεί και πέρα θα γίνουν μέσα στις επόμενες δέκα μέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες της πόλης των Τρικάλων που θέλουν να βοηθήσουν και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα πάρουμε θα καθορίσουμε και τις κινήσεις μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα της σφαλιάρας, αλλά μία ομάδα που θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2".

Πηγή: trikalaola.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα