ΑΓΟΡ | Κούμουλος: "Ονειρική η τέταρτη θέση"

O Γιώργος Κούμουλος ως νέος team manager του Ρεθύμνου, μίλησε για την φετινή επιτυχημένη χρονιά της ομάδας στην Α1 αλλά και το μυστικό της επιτυχίας της.

Ο πρώην γκαρντ του ΑΓΟΡ, μίλησε στον Athletic Radio 104,2:

Για την φετινή χρονιά του ΑΓΟΡ:

"Κάναμε μία εξαιρετική σεζόν. Πήραμε την 4η θέση που για μας είναι ονειρική. Όταν σχεδιάστηκε η ομάδα περιμέναμε ότι θα

πάμε καλά αλλά κανείς μας δεν πίστευε ότι θα πάμε τόσο καλά. Είχαμε μία εκπληκτική πορεία με πολλά νικηφόρα αποτελέσματα. Ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη. Όταν μπήκαμε στην 8άδα είπαμε ότι μπορούμε και ψηλότερα".

Για το μυστικό της επιτυχίας:

"Είχαμε μία τριάδα ξένων που έκανε την διαφορά. Η επιλογή των ξένων είναι δύσκολη και καθοριστική και οφείλεται και στην τύχη αφού είναι σαν το λαχείο. Η ομάδα μας είχε εκπληκτική χημεία. Είχαμε και ικανούς Ελληνες. Η εξαιρετική μας χρονιά φυσικά οφείλεται και στον προπονητή μας αλλά και την διοίκηση. Και φυσικά στον κόσμο μας. Ο κ.Κουφός μοίρασε ρόλους σε κάθε παίκτη και ο καθένας μας ήξερε τι να κάνει".

Για τον νέο του ρόλο ως team manager:

"Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Έκλεισε ο κύκλος μου ως παίκτης με απόλυτη επιτυχία με την κατάληψη της 4ης θέσης στην κανονική περίοδο. Θα είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών και διοίκησης και ελπίζω να τα καταφέρω γιατί ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια και ο ΑΓΟΡ είναι η ομάδα που αγαπάω. Το οριστικό πλάνο θα βγει τις προσεχείς ημέρες. Είναι για μένα ένας ρόλος πρόκληση".

Για τον κόσμο της ομάδας:

"Ο κόσμος και φέτος ήταν δίπλα μας. Γέμισε το κλειστό μας σε όλα τα εντός έδρας μας ματς. Η προσπάθειά μας αγκαλιάστηκε από όλη την Κρήτη αφού νιώθουμε ότι εκπροσωπούμε όλο το νησί. Μας βοήθησαν πάρα πολύ με την παρουσία τους σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς. Μακάρι να είχαμε και πιο μεγάλο κλειστό για να έρχονταν και περισσότεροι".

Keywords
Τυχαία Θέματα