ΑΓΟΡ | Κουμπούρας: "Εμπνέει σιγουριά το Ρέθυμνο"

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΓΟΡ μίλησε ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος έθεσε και τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "SportDay", ο 30χρονος γκαρντ (1,87μ.) ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση του Ρεθύμνου, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο ελληνικό μπάσκετ, το... πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει στη νέα του ομάδα, αλλά και τον Κολοσσό.

Διαβάστε όσα είπε ο Φάνης Κουμπούρας:

Για τη μεταγραφή του στο Ρέθυμνο:

"Σίγουρα δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Μιλάμε για μια ομάδα όπως το Ρέθυμνο που εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια στην Α1, ενώ έχει πολλές επιτυχίες κι εξαιρετική οργάνωση. Το Ρέθυμνο είναι από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που έχει διατηρήσει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Δεν ήταν δύσκολο να το αποφασίσω, γιατί το Ρέθυμνο, εμπνέει σιγουριά".

Για το μπάσκετ στην Ελλάδα: "Πρέπει να γίνει πιο θεαματικό, πιο εμπορικό ώστε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα και να έχουν και οι ομάδες περισσότερα έσοδα".

Για το αγωνιστικό στυλ του Ρεθύμνου: "Είναι διαφορετικό με πολλά τρεξίματα και πολλά σουτ και σίγουρα είναι ενδιαφέρον. Δεν το έχω δοκιμάσει στην καριέρα μου και με προβληματίζει λίγο, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Είναι μια νέα, διαφορετική πρόκληση κι είναι αυτό που ψάχνω".

Για το αν μπορεί το Ρέθυμνο να παραμείνει ψηλά (σ.σ. φέτος στην 4η θέση): "Ναι μεν η αποχώρηση του Πέτγουεϊ ήταν σημαντική αλλά θεωρώ πως η ομάδα θα δυναμώσει και θα καλύψει τα όποια κενά. Μπορούμε να διατηρηθούμε στην τετράδα".

Για τον Κολοσσό Ρόδου: "Βέβαια δεν τα πήγαμε καλά στην αγωνιστική περίοδο, αλλά φεύγω με πολλές όμορφες αναμνήσεις. Εύχομαι πάντως να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον, γιατί ήταν μια υπέροχη χρονιά κι έκανα πολλούς καλούς φίλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα