ΑΓΟΡ | Ευχαριστήριο δείπνο της ΚΑΕ στους δημοσιογράφους

Σ’ ένα φιλικό και οικογενειακό κλίμα, η διοίκηση της Ρέθυμνο ΚΑΕ και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων παρέθεσε δείπνο στους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, το οποίο έλαβε χώρα στην παραδοσιακή ταβέρνα "Όθωνας".

Το "παρών" έδωσε ο προπονητής της ομάδας Στέργιος Κουφός, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Τάσος Τριαντάφυλλος και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος.

Από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης παρόντες ήταν οι

Νίκος Τζανετάκης (Ρεθυμνιώτικα Νέα), Αντώνης Νταλιάνης (Ρέθυμνο Σπορ Fm 103,3), Γιώργος Σταράς (Κρητική Επιθεώρηση), Φώτης Ξενικάκης (Νέα Τηλεόραση) και Μιχάλης Κιμιωνής (ιδιοκτήτης της τηλεόρασης Hi – Tv).

Οι δημοσιογράφοι συζήτησαν με τα στελέχη της ομάδας για την φετινή εξαιρετική πορεία του Ρέθυμνο Aegean, αντάλλαξαν απόψεις και προσπάθησαν να αποσπάσουν ειδήσεις από τον προπονητή της ομάδας. Ο διάλογος έγινε σε φιλικό και χαλαρό κλίμα, ενώ "στο τραπέζι" τέθηκαν και θέματα που αφορούν την επόμενη ημέρα αλλά και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φινάλε της επόμενης χρονιάς, με την ελπίδα και την ευχή να καταφέρει η ομάδα του Ρεθύμνου να σημειώσει ανάλογες επιτυχίες και διακρίσεις, όπως αυτές της φετινής χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα