ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Ψυλέας: "Νιώθω όμορφα στην ΚΑΠ"

Ο Νίκος Ψυλέας αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα... παραδοσιακά "πολυβόλα" της Α2, αλλά και ένα μεγάλα "όπλα" της ΚΑΠ στο "μαραθώνιο" του φετινού πρωταθλήματος και κάθε εβδομάδα που περνά, φροντίζει να το αποδεικνύει.

Ο 32χρονος φόργουορντ, που στις πέντε πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α2, "ακονίζει"... τα μαχαίρια του για την αναμέτρηση (18/11, 17:30) με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Κοντόπευκου και μιλώντας εφ' όλης της ύλης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ, αναφέρθηκε στα όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής με τη νέα

του ομάδα, στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των "μελανόλευκων", στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό, αλλά και στο πώς έζησε το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην πρώην του ομάδα, το Λαύριο.

-Το περασμένο Σάββατο η ΚΑΠ αντιμετώπισε εκτός έδρας το Λαύριο και παρά την καλή εμφάνιση γνωρίσε την ήττα...

"Με το Λαύριο δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά... Το παιχνίδι ξέφυγε πολύ γρήγορα από τον έλεγχό μας, όμως με καθαρό μυαλό καταφέραμε στη συνέχεια να πάρουμε τα ηνία και το προβάδισμα. Στα τελευταία πέντε λεπτά το ματς ήταν άκρως αμφίρροπο και οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο. Θεωρώ ότι κρίθηκε από ένα σημαντικό στοιχείο: τη δική μας απειρία σε συνάρτηση με τη δική τους εμπειρία... Το Λαύριο έχει χρόνια ένα βασικό κορμό, παίζουν χρόνια την κατηγορία και γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά για να κερδίσουν. Εν αντιθέσει με 'μας, που φάνηκε ότι είμαστε άπειρη ομάδα και δεν καταφέραμε -παρότι θα μπορούσαμε- να κάνουμε "δικό" μας το παιχνίδι.

Το θετικό από το συγκεκριμένο αγώνα και αυτό που κρατάμε είναι ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τις μέχρι τώρα εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η βελτίωσή μας ήταν αρκετά μεγάλη και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι... Έχω την πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα θα βρούμε και τις νίκες στα εκτός έδρας ματς...".

-Πώς αισθάνθηκες που έπειτα από μία καριέρα ολόκληρη τέθηκες αντιμέτωπος με την πρώην σου ομάδα;

"Κανονικά θα έπρεπε να νιώθω συναισθηματικά φορτισμένος, ωστόσο, υπό τις παρούσες συνθήκες ειλικρινά νιώθω... "κενός"! Δεν θέλω να αναφερθώ στη ντροπιαστική συμπεριφορά ορισμένων από το Λαύριο προς το πρόσωπο του Ντίνου (σ.σ. Σίννη) και το δικό μου, που δεν σεβάστηκαν ούτε στο ελάχιστο τα όσα προσφέραμε τόσα χρόνια στην ομάδα. Κάποιοι προσπάθησαν να στρέψουν μερίδα των οπαδών του Λαυρίου εναντίον εμού και του Ντίνου, ωστόσο αυτή η μικρή μερίδα δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους και υπό ποιες συνθήκες αποχωρήσαμε από το Λαύριο... Οι ελάχιστοι που ξέρουν μπάσκετ στο Λαύριο και σέβονται τους αθλητές και αυτά που έχουν προσφέρει, έμειναν στο τέλος της αναμέτρησης και μας χαιρέτησαν, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και η διοίκηση του Λαυρίου δεν έμεινε -γιατί δεν μπορούσε- να μας αντικρίσει και να πει έστω ένα "γειά"..."

-Φαίνεται ότι έχεις αρχίσει να... παίρνεις μπρος, έχεις βρει το ρυθμό και τα πατήματά σου και έχεις πλέον το ρόλο σου μέσα στην ομάδα...
<
Keywords
Τυχαία Θέματα