ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Αρχή με νίκη

Η ΚΑΠ ξεκίνησε νικηφόρα τις ανεπίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν, καθώς επικράτησε του Χολαργού με 89-69 (22-19, 48-33, 75-53, 89-69).

Οι «μελανόλευκοι» παρουσίασαν θετικότατα στοιχεία στο παιχνίδι τους παρότι βρίσκονται ακόμα στηναρχή της προετοιμασίας τους και δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει το παζλ τους για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Νίκου Χατζηπανηγύρη διατηρούσε τον έλεγχο της

αναμέτρησης στη μεγαλύτερή της διάρκεια. Η ΚΑΠ ήταν πολύ καλή σε άμυνα και επίθεση, έβγαλε αρκετή ενέργεια στο παρκέ, ήταν εύστοχη πίσω από την γραμμή των 6.75 (11/19 τριπ.) και γενικότερα έστειλε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.

Επίσης, οι «μικροί« της ΚΑΠ Τάσος Καρτέρης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Στέφανος Αρχος και Χρήστος Σβάρνας πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση κι έδειξαν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ΚΑΠ για τη νέα σεζόν και να την βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της στην Α2.

Οι δύο προπονητές, Νίκος Χατζηπανηγύρης και Σάββας Κατσούνης με το τέλος του φιλικού αγώνα αποφάσισαν να παιχτεί ακόμη ένα δεκάλεπτο, με την ΚΑΠ να χρησιμοποιεί μόνο παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας Under 22 στο Τουρνουά της ΕΣΚΑ/ΕΟΚ (Αρχος, Αναγνωστόπουλος, Σβάρνας, Καφούρος, Πανταζής).

Keywords
Τυχαία Θέματα