Α2 | Όσκαρ 6ης αγωνιστικής

Πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της Α2, το superbasket.gr σας παρουσιάζει για μία ακόμη αγωνιστική τους μεγάλους πρωταγωνιστές της. Δείτε ποιοι έκλεψαν την παράσταση στην έκτη στροφή...

1. Φώτης Βασιλόπουλος (Παγκράτι)

Το Παγκράτι παλεύει με... νύχια και με δόντια για την παραμονή, έχοντας σαν οδηγό τον Φώτη Βασιλόπουλο! Ο 27χρονος πλέι μέικερ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΚΑΠ έκανε το δεύτερο φετινό του νταμπλ-νταμπλ με 14 πόντους (1/3 βολές, 2/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα)

και 10 ασίστ. Ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξης απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους, που πήγε στο Μετς για το διπλό.

2. Χρήστος Λάκκας (Φιλαθλητικός)

Έκανε το παιχνίδι της... ζωής του! Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου βρήκε ρυθμό από το πρώτο ημίχρονο και με περίτεχνες ατομικές ενέργειες πέτυχε μεγάλα καλάθια, απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους. Με 24 πόντους και 10/15 δίποντα, ο 22χρονος γκαρντ ξεδίπλωσε αρκετές πτυχές του ταλέντου του που δεν μας είχε συνηθίσει σε προηγούμενα παιχνίδια, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

3. Πάρης Μάρτζος (ΟΦΗ)

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ο Πάρης Μάρτζος έχει καταλυτική παρουσία σε αυτή την πορεία. Ο πρώην φόργουορντ της Δόξας Λευκάδας ήταν ασταμάτητος κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, έχοντας 20 πόντους με 5/7 τρίποντα και έκανε άνω-κάτω την αμυντική τακτική του Τάκη Ξουρίδα.

4. Βασίλης Κιτσούλης (Φίλιππος Βέροιας)

Οι Ίκαροι Σερρών πήγαν στη Βέροια για το μεγάλο διπλό και θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά, αν οι γηπεδούχοι δεν ήταν ψύχραιμοι. Οι διακριθέντες ήταν αρκετοί και πιθανότατα αδικούμε τον Μπάνε Τόμιτς, όμως MVP για την ομάδα του Δημήτρη Γκίμα δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Κιτσούλη. Ο έμπειρος φόργουορντ ειχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, κάνοντας τα πάντα πάνω στο παρκέ, ενώ ήταν αποτελεσματικός και στην άμυνα.

5. Βασίλης Αγγελακόπουλος (Καβάλα)

Συνάντησε τον περσινό του προπονητή και... ξέσπασε! Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος ήταν καταπληκτικός στο κλειστό της Καλαμίτσας και με μια επιβλητική παρουσία νίκησε κατά κράτος του ψηλούς του Ψυχικού, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 6ης αγωνιστικής. Είχε 23 πόντους με 4/5 βολές, 8/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 9 ριμπάουντ, αγγίζοντας το νταμπλ-νταμπλ και κάνοντας το κοινό να αποθεώσει τόσο αυτόν, όσο και τους συμπαίκτες του.

MVPΒασίλης Αγγελακόπουλος (Καβάλα)

HERO OF THE NIGHTΚωστής Δέδες (Παγκράτι)

Ο πρώην γκαρντ του Χολαργού αφήνει καλές εντυπώσεις στο Παγκράτι, αν και στο ματς με την ΚΑΠ ήταν αρκετά άστοχος με 2 τρίποντα σε 9 προσπάθειες. Βέβαια, στο τέλος ήταν ο... ήρωας της βραδιάς για το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου, σημειώνοντας τους 5 πόντους που έκριναν το παιχνίδι...

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣΓιάννης Τζήμας (Καβάλα)-Στέφανος Πέρκος (Ηρακλής)

Στα... δύο και σήμερα το βραβείο του καλύτερου προπονητή της αγωνιστικής, με τους Γιάννη Τζήμα και Στέφανο Πέρκο να το μοιράζονται δικαιωματικά!

Ο κόουτς Τζήμας έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας και παρότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο από το Ψυχικό, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη βαρυσήμαντη απουσία του Φίλιππου Μοσχοβίτη, φτάνοντας στην επικράτηση. Μέσα σε λίγες ημέρες ο Θεσσαλός τεχνικός κατάφερε να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους παίκτες του και να τους οδηγήσει στον θρίαμβο.

Το άλλο... μισό βραβείο πηγαίνει στον άλλοτε άμεσο συνεργάτη του στα Τρίκαλα, Στέφανο Πέρκο! Ο τεχνικός του Ηρακλή κάνει εξαιρετική δουλειά και παρότι τα προγνωστικά ήταν υπέρ του Λαυρίου, ο "Γηραιός" έφτασε στην άνετη επικράτηση. Το καλό κοουτσάρισμα σε κάθε παιχνίδι, καθώς και η ανάδειξη νεαρών παικτών, είναι τα στοιχεία που τον εδραιώνουν σε έναν πάγκο-ηλεκτρική καρέκλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα