Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Θαλασσινός: "Να δείξουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο"

Ο Αθηναϊκός θα κάνει... πρεμιέρα για το 2013 κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή 13/01 και ο Κώστας Θαλασσινός τόνισε πως ο αντίπαλος πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα.

Ο Ελληνας προπονητής, που δεν θα έχει στην διάθεσή του την Μιλένα Βουκίσεβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Μπαίνουμε σε ρυθμό σιγά-σιγά. Εμεις θα αντιμετωπίσουμε το ματς απέναντι στον Πανιώνιο με κάθε σοβαρότητα, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να είναι μια δυνατή προπόνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι

υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλό μας. Αντίθετα κάθε ομάδα έχει τον σεβασμό μας και έτσι θα αντιμετωπίσουμε και τον Πανιώνιο", είπε αρχικά ο Κώστας Θαλασσινός για την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διακοπή των εορτών και αν αυτή έχει επηρεάσει την ομάδα μας. "Υπάρχει καταπληκτικό κλίμα ανάμεσα στις παίκτριες και έχουν συνειδητοποιήσει ότι πλέον βρισκόμαστε στο παρκέ και όχι σε διακοπές. Θέλουμε με την πρώτη ευκαιρία, η οποία μας δίνεται στο αυριανό ματς, να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που αντιστοιχεί και αναλογεί στον Αθηναϊκό".

Τέλος ο Κώστας Θαλασσινός έστειλε τις ευχές του για το 2013: "Θέλω να ευχηθώ Καλή χρόνια, με υγεία, ευτυχία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας ξεχωριστά. Τις καλύτερες ευχές μου σε όλο τον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα