Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Σαμαντούρα: "Είμαι περήφανη για τις παίκτριές μου και την ομάδα μας"

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την δεύτερη θέση του φετινού πρωταθλήματος και θέλησε να γιορτάσει το τέλος της φετινής επιτυχημένης πορείας του με ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στους Κυρίαρχους, στο κλειστό της Λεωφόρου.

Την Δευτέρα (30/04) το απόγευμα, περίπου 600 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο κλειστό και αποθέωσαν την ομάδα της Γιασεμή Σιαμαντούρα με την Ελληνίδα τεχνικό και τις παίκτριές της να πανηγυρίζουν και να τραγουδούν παρέα με τον κόσμο.

Η τεχνικός της ομάδας, Γιασεμή Σιαμαντούρα,

παρά την ήττα στον τελικό του Σαββάτου από τον Αθηναϊκό, δήλωσε περήφανη για τις παίκτριές της και απάντησε σε όσους έκαναν λόγο για κακή διαιτησία.

"Θα ήθελα να πω ότι είμαι περήφανη για τις παίκτριές μου και για την ομάδα μας τον Παναθηναϊκό. Μετά από μια καταπληκτική χρονιά καταφέραμε να φτάσουμε τον τελικό στην παράταση με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, μία πολύ μεγάλη ομάδα, που όλοι ξέρουμε τι έχει πετύχει και ποιό είναι το επίπεδό της.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν πάρα πολύ όλη τη χρονιά, αλλά και τις παίκτριές μου. Επίσης όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα, τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τον κ. Μακρόπουλο και όσους ήταν δίπλα μας σ’ αυτό το δύσκολο έργο", είπε αρχικά η τεχνικός των "πρασίνων" στο superbasket.gr.

Όσον αφορά τα παράπονα των οπαδών του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο παιχνίδι, πρόσθεσε:

"Θα ήθελα να τονίσω πως ο Αθηναϊκός είναι μια μεγάλη και εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα. Έχει τόσο καλές παίκτριες και τόσο καλό προπονητή που δεν χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας να κερδίσει παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα