Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ονομαστική προσέλευση στο Ελληνικό – Παναθηναϊκός

Αναμφίβολα, το ματς ανάμεσα στο Ελληνικό και τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (07/12) είναι εκείνο που κλέβει την παράσταση στην 10η στροφή του πρωταθλήματος και η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη εξέδωσε ανακοίνωση για την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ελληνικού:


"Ενημερώνουμε τους φίλους της Γυναικείας μας ομάδας, καθώς και τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αυριανό εντός έδρας αγώνα της, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού,

ότι:

1. Η ώρα διεξαγωγής μετατίθεται κατά 3 ώρες, και συγκεκριμένα από τις 16:00 μετατίθεται για τις 19:00, λόγω της ζωντανής διαδικτυακής αναμετάδοσής του.

2. Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων και της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης, η προσέλευση των φιλάθλων στο χώρο του γηπέδου θα μπορεί να γίνεται μόνο με ονομαστική κατάσταση. Σε αυτή θα συμπεριλαμβάνονται 100 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας της "Αθλητικής Ένωσης Σουρμένων-Ελληνικού" και 45 φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας του "Παναθηναϊκού Α.Ο."


Αρμόδια για την δημιουργία της ονομαστικής κατάστασης των φιλάθλων της ομάδας μας είναι η κα Εύη Δημητράτου. Όσοι εξ αυτών επιθυμούν να παρευρεθούν στον αγώνα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί της στο κιν. τηλέφωνο 6942 701488, το αργότερο μέχρι αύριο Σάββατο, στις 12:00 το μεσημέρι.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας."

Keywords
Τυχαία Θέματα