Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Με την βούλα στον Αθηναϊκό η Σπαθάρου

Το φλερτ ανάμεσα στον νταμπλούχο Αθηναϊκό και την Κατερίνα Σπαθάρου κατέληξε σε γάμο, μιας και η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την απόκτηση της 29χρονης παίκτριας.

Πανέτοιμη για σκληρή δουλειά εμφανίστηκε η Κατερίνα Σπαθάρου και τόνισε ότι στόχος είναι να συνεχιστεί η κυριαρχία του Αθηναϊκού, σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθηναϊκού:
"Η διοικούσα επιτροπή του SONY

Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Κατερινας Σπαθάρου (1983, 1.72μ.).

Η διεθνής γκαρντ έχει αγωνιστεί κατά σειρά με τις φανέλες των Ακαδημία Ηλιούπολης, Αστέρα Εξαρχείων, Παναθηναϊκού, Λιμόζ, Τερψιθέα Γλυφάδας, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Πρωτέα Βούλας.

"Ειμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος της οικογένειας Αθηναϊκού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ.Χαρδαλιά και τον προπονητή κ.Ζευγώλη για την προσπάθειά τους να με εντάξουν στην ομάδα, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν" δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βύρωνα. Και συνέχισε: "Ο Αθηναϊκός είναι ιστορική ομάδα και είναι τίμη μου που θα προσφέρω σε αυτόν τις υπηρεσίες μου. Θα καταβάλω το 100% μου για να τον βοηθήσω να πετύχει τους πάντα υψηλούς στόχους. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Αθηναϊκο. Οι επιτυχίες του τα λένε όλα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις παίκτριες, ώστε να είμαστε καλά και να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Ο Αθηναϊκός κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα