Α ΕΣΚΑΝΑ | Τα Όσκαρ της 13ης αγωνιστικής

Έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου με τον Ερμή Πειραιά να στέφεται "Πρωταθλητής Χειμώνα" και όλες τις ομάδες να δίνουν μάχες σώμα με σώμα. Το superbasket.gr σας παρουσιάζει τους κορυφαίους της 13ης αγωνιστικής...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ:1. Γιάννης Φασουλόπουλος (ΠΕΡΑ)

Με... νύχια και δόντια παλεύει για την παραμονή του το ΠΕΡΑ και ο Γιάννης Φασουλόπουλος είναι ο παίκτης-κλειδί στην περιφέρεια. Η εκτός έδρας νίκη επί της Ν.Ε. Μεγαρίδος

"σημαδεύτηκε" σε μεγάλο βαθμό από τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος έπαιξε με αποφασιστικότητα, σκοράροντας 14 πόντους.

2. Πάνος Τσατάλας (Ερμής Πειραιά)

Τα αθλητικά του προσόντα θα τα ζήλευαν παίκτες υψηλότερων κατηγοριών, όπως και τη μαχητικότητα που εκπέμπει στο παιχνίδι του. Σε ένα ματς με πολλούς πρωταγωνιστές ο Πάνος Τσατάλας ήταν εκ των κορυφαίων του Ερμή Πειραιά κόντρα στην Ευρυάλη Γλυφάδας, σκοράροντας 13 πόντους και δίνοντας λύσεις σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.

3. Αλέξανδρος Καρλάφτης (Δραπετσώνα)

Μετά από την συμβολή του στην άνοδο του Φάρου, φέτος "βγάζει μάτια" με την φανέλα της Δραπετσώνας, προσπαθώντας να την οδηγήσει στην πολυπόθητη παραμονή. Το διπλό-υπερβαση στην έδρα του Πορφύρα είχε... φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, καθώς "βομβάρδισε" το αντίπαλο καλάθι με 24 πόντους.

4. Γιώργος Κόκκινος (Άρης Νικαίας)

Εδώ και πολλά χρόνια είναι συνεπής στα... ραντεβού του με τα αντίπαλα καλάθια, σκοράροντας ασταμάτητα όπου κι αν αγωνίζεται. Την τελευταία τριετία κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του στον Άρη Νικαίας, όντας ο καταλύτης και στη νίκη επί του ΑΟΝΑ με τους 24 πόντους που σημείωσε...

5. Γιώργος Παπουλίδης (Άλιμος)

Η ηλικία του έχει... προχωρήσει αρκετά, όμως το μπάσκετ δεν ξεχνιέται και φέτος αποτελεί το σημείο αναφοράς στην φροντ λάιν του Αλίμου. Οι 21 πόντοι που πέτυχε στο ντέρμπι με τη Ένωση Νέας Περάμου / Μεγάρων ήταν καθοριστικοί για τον ΑΛΦΑ που συνέχισε την εξαιρετική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

MVP:Γιώργος Παπουλίδης (Άλιμος)

HERO OF THE NIGHT:Στάθης Λάμπος (Έσπερος Καλλιθέας)

Πρόκειται για ένα παιδί με πλούσια προσόντα, που κάνει τη διαφορά στη γραμμή των ψηλών του Εσπέρου Καλλιθέας. Ο Στάθης Λάμπος πέτυχε κρίσιμα καλάθια με αντίπαλο τον δυνατό Μίλωνα και η ομάδα του Μάη Κωνσταντινίδη κατέκτησε το βαρυσήμαντο ροζ φύλλο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Βαγγέλης Πεταλάς (Δραπετσώνα)

Ανέλαβε μια ομάδα με ελάχιστο μπάτζετ, αλλά και συνέπεια σε όλους τους τομείς, με τη διαχείρισή του να κρίνεται εξαιρετική. Ιδιαίτερα στο τεράστιο διπλό επί του Πορφύρα απέδειξε πόσο καλός προπονητής είναι, κατευθύνοντας άψογα τους παίκτες του και παίρνοντας το 100% τόσο από τα δύο του κανόνια (Καρλάφτη, Βήχο), όσο και από τον πολύπειρο Μόμτσο.

Keywords
Αναζητήσεις
φασουλοπουλος γιαννης, φασουλοπουλοσ γιαννησ
Τυχαία Θέματα