Α ΕΣΚΑΝΑ | Τα Όσκαρ της 11ης αγωνιστικής

Ο Άρης Νικαίας έβαλε... φωτιά στην κορυφή της Α' ΕΣΚΑΝΑ, καθώς έκαμψε την αντίσταση του Μανδραϊκού και πλέον ισοβαθμεί με τον Ερμή Πειραιά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ:1. Δημήτρης Γιαννόπουλος (Αλιμος)

Η μεγάλη φετινή αποκάλυψη του φετινού Αλίμου. Ο 20χρονος γκαρντ έκανε θραύση για ένα ακόμη παιχνίδι, σκοράροντας 29 πόντους κόντρα στη Δραπετσώνα με φοβερά

ποσοστά ευστοχίας. Ο ΑΛΦΑ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του και ο νεαρός εξελίσσεται σε μεγάλο σκόρερ.

2. Κώστας Κυριακόπουλος (Πορφύρας)

Ένα ακόμη ταλαντούχο παιδί που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ... Ο πρώην γκαρντ του Αιγάλεω είχε εξαιρετική απόδοση στην άνετη επικράτηση του Πορφύρα επί της Ευρυάλης Γλυφάδας, συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις του. Σκόραρε 14 πόντους.

3. Ντίνος Σίννης (Μίλων)

Η εμπειρία και το πάθος του κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα για τον Μίλωνα, που βρίσκει στο πρόσωπό του μια σταθερή αξία. Η εμφάνιση των Νεοσμυρνιωτών στα Μέγαρα ήταν συγκλονιστική, με τους διακριθέντες ουκ ολίγους, όμως ο Ντίνος Σίννης έκανε τη διαφορά σε όλους τους τομείς, έχοντας συν τοις άλλοις 18 πόντους.

4. Θωμάς Γρηγοράκος (ΑΟΝΑ)

Αποτελεί το "βαρύ πυροβολικό" του Στέφανου Τριαντάφυλλου, κάνοντας θραύση για τον ΑΟΝ Αργυρούπολης. Το κοντέρ στο ματς με τον ΠΕΡΑ έγραψε και πάλι... 30 πόντους, με τον Θωμά Γρηγοράκο να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του ματς.

5. Μάριος Σκαμνάκης (Ερμής Πειραιά)

Μπορεί άλλοι συμπαίκτες του να σκόραραν περισσότερους πόντους, όμως ο Μάριος Σκαμνάκης είχε πολύπλευρη συνεισφορά στο παιχνίδι του Ερμή Πειραιά, που πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Εσπέρου Καλλιθέας. Ο πρώην φόργουορντ / σέντερ του ΟΦΗ είχε 10 πόντους και βοήθησε σημαντικά τους ερυθρόλευκους.

MVP:Δημήτρης Γιαννόπουλος (Άλιμος)

HERO OF THE NIGHT:Κώστας Αλτσατζής (Άρης Νικαίας)

Ο άνθρωπος που μαζί με τον... συνήθη ύποπτο, Γιώργο Κόκκινο "σημάδεψε" τη σπουδαία νίκη του Άρη Νικαίας επί του πρωτοπόρου Μανδραϊκού. Ο Κώστας Αλτσαντζής ήταν "καυτός" από την περιφέρεια, σκοράροντας 17 πόντους με 5 εύστοχα τρίποντα και κατάφερε να "ξεκλειδώσει" την άμυνα του Γιάννη Γρίβα. Γι' αυτό και ήταν ο... ήρωας της βραδιάς.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Γιώργος Δρουμπούκης (Άρης Ν.)-Αντώνης Μάντζαρης (Ερμής Π.)

Ο Άρης Νικαίας είχε αρχίσει να... γέρνει προς τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και χρειαζόταν ένα μεγάλο "μπαμ" για να ανατρέψει το σκηνικό. Κι αυτό έγινε στο ματς με τον Μανδραϊκό, όπου ήρθε η νίκη-υπέρβαση, με τον Γιώργο Δρουμπούκη να "διαβάζει" εξαιρετικά το παιχνίδι, βοηθώντας τους παίκτες του να φτάσουν στο ροζ φύλλο.

Τη "γκέλα" του Μανδραϊκού στη Νίκαια εκμεταλλεύτηκε ο Ερμής Πειραιά, που νίκησε εκτός έδρας τον πάντα επικίνδυνο Έσπερο Καλλιθέας και πλέον συγκατοικεί με την ομάδα της Μάνδρας στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Ο Αντώνης Μάντζαρης είχε καταστρώσει σωστά τα πλάνα του, οι παίκτες του τα εκπόνησαν σε απόλυτο βαθμό και έτσι ήρθε το θετικό αποτέλεσμα...

Keywords
Τυχαία Θέματα