Α ΕΣΚΑΝΑ | Με Μάντζαρη συνεχίζει ο Ερμής!

Ο Ερμής μετρά τρεις συνεχόμενες ανόδους, έφτασε στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, ήθελε όμως κι ένα μεγάλο γήπεδο για να στεγαστεί. Αυτό δεν θα γίνει καθώς το Κερατσίνι έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, αλλά η ομάδα του Πειραιά δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Αντώνη Μάντζαρης, που καλείται να οδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Πρόεδρος του Ερμή Λευτέρης Χρυσοφάκης μίλησε στο superbasket.gr

για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και ανακοίνωσε παράλληλα την συνεργασία με τον Αντώνη Μάντζαρη, νυν παίκτη του Περιστερίου και φυσικά αδελφού του γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μάντζαρη.

"Μετά από μεγάλη πίεση που δέχθηκα από τον κ. Τσάπα τους τελευταίους τέσσερις μήνες προκειμένου να γίνει συγχώνευση του Ερμή με τον Φάρο κι αφού πριν από μία εβδομάδα μάθαμε την πρόταση του Φάρου και του Δημάρχου Κερατσινίου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη συνεργασία. Σύμφωνα με όσα συμφωνήσαμε, θα ήμουν ο πρόεδρος του Ερμή Κερατσινίου και αντιπρόεδροι θα ήταν τα δύο αδέλφια μου, ο Χρήστος και ο Νίκος.

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ανέλαβα τον Ερμή στη Δ' κατηγορία, η πορεία της ομάδας μέσα στην τριετία ήταν γεμάτη επιτυχίες. Το όραμά μου ήταν να μεγαλώσω το σύλλογο και να τον οδηγήσω στις Εθνικές κατηγορίες. Το γήπεδο όμως ήταν πάντα ένα μεγάλο εμπόδιο. Από τη στιγμή που δεν έχουμε αξιόλογο γήπεδο, δέχθηκαν την πρόταση του κ. Τσάπα, αφού πρώτα το σκέφτηκα πολύ καλά. Εκρινα πως ήταν συμφέρουσα αυτή η συνεργασία για την ομάδα, τον Ερμή και την οικογένειά μου. Πριν από δύο ημέρες, όμως, μετά από το ραντεβού με τον Δήμαρχο κι ενώ είχα πιστέψει πως τελείωσε το θέμα της συγχώνευσης, με ενημέρωσε ο κ. Τσάπας ότι παρουσιάστηκε εμπόδιο από τον Δήμο Κερατσινίου.

Μετά, λοιπόν, από αυτό το "ναυάγιο" κι αφού ξεκαθαρίσω πως θα έχουμε πάντα στο μυαλό μας τη συγχώνευση ακόμα και με ομάδα Δ' ΕΣΚΑΝΑ προκειμένου να βρούμε λύση στο γηπεδικό πρόβλημα, ο Ερμής Πειραιά θα συνεχίσει μόνος του. Οπως στην ουσία θα συνέχιζε μόνος του και αν γινόταν συγχώνευση, αφού τα χρώματα της ομάδας θα παρέμεναν τα ερυθρόλευκα, πρόεδρος θα ήμουν εγώ και αντιπρόεδροι τα αδέλφια μου. Απλά θα άλλαζε το όνομα στα χαρτιά και θα γινόταν Ερμής Κερατσινίου, ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το γήπεδο.

Η ομάδα ούτως ή άλλως θα φτάσει εκεί που θέλει και θα υλοποιήσει τη δέσμευσή της προς τους Πειραιώτες φιλάθλους, όταν αναλάβαμε στη Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Θέλουμε να φτάσουμε ως την Α1 και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μαζί με την παρέα που ξεκινήσαμε. Τους φίλους μας που ήταν από την αρχή μαζί στην ίδια προσπάθεια. Δεν είμαστε επαγγελματίες, αλλά αγαπάμε το μπάσκετ και τον Ερμή.

Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Αποσκίτη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογο. Μου έστειλε μήνυμα ότι επιθυμεί να παραιτηθεί κι εγώ έκανα δεκτή την παραίτησή του. Είναι τιμή μας που αυτός ο κόουτς δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας στη Β' ΕΣΚΑΝΑ. Μάθαμε πολλά απ' αυτόν. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον και τα όνειρά του να πραγματοποιηθούν.

Μετά από την παραίτηση του κ. Αποσκίτη έγινε πρόταση στον Αντώνη Μάντζαρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ερμή. Την αποδέχθηκε και θεωρούμε πως είναι η ιδανική λύση για την ομάδα μας. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τον κ. Μάντζαρη στον Ερμή και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα ανεβούμε τα σκαλιά προς την κορυφή. Προς την υλοποίηση των στόχων μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα