Α ΕΣΚΑΝΑ | Μπήκε στη… μάχη ο Ερμής Πειραιά

Ο Ερμής Πειραιά έχει τοποθετήσει, όπως συνηθίζει, ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους.

Το πρώτο ραντεβού του Αντώνη Μάντζαρη, προπονητή των Πειραιωτών, με τους παίκτες πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/8) και στον Ερμή Πειραιά συνεχίζουν την σκληρή δουλειά, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για τις υποχρεώσεις

τους τη νέα σεζόν και να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου από την Α’ ΕΣΚΑΝΑ στην Γ’ Εθνική.

«Στη μάχη μπήκαν από το βράδυ της Τετάρτης οι παίκτες του Ερμή Πειραιά. Η ομάδα πάει... τρένο τα τελευταία χρόνια και έχει ανέβει με εντυπωσιακό τρόπο από τη Δ' στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, με φιλοδοξίες να βρεθεί άμεσα στις εθνικές κατηγορίες.

Εξάλλου, η οικογένεια Χρυσοφάκη έκανε τις απαραίτητες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου το ρόστερ να θωρακιστεί. Παράλληλα, παρέδωσε εν λευκώ την τεχνική ηγεσία σε έναν νέο, φιλόδοξο και άφθαρτο προπονητή, όπως είναι ο Αντώνης Μάντζαρης.

Η δουλειά που γίνεται είναι υψηλού επιπέδου, το τεχνικό τιμ προσέχει την κάθε λεπτομέρεια και η ομάδα αναμένεται να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της», αναφέρεται στη επίσημη ιστοσελίδα του Ερμή Πειραιά

Keywords
Τυχαία Θέματα