Superbasket.gr RSS | Κι έγινε η σπίθα ...πυρκαγιά!

Το μεγάλο τζάμπολ της χρονιάς πραγματοποιήθηκε και οι αγώνες ...εξαπλώθηκαν σαν πυρκαγιά στο κλειστό του Μοσχάτου!

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν 20 παιχνίδια κι όμως ακόμα βρισκόμαστε στα μισά της Α αγωνιστικής! Οι παίχτες και τη φετινή σεζόν δείχνουν τρομερό ενθουσιασμό για την διοργάνωση και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο! Με το N’JOY στο στήθος και τη Λέοντος στην πλάτη όλες οι ομάδες της διοργάνωσης ντύθηκαν με νέα σχέδια και χρώματα φέτος προερχόμενα στο μεγαλύτερο

ποσοστό τους τους από την εταιρία αθλητικών ειδών Mitre.

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Shoot Merenda και Orlando Tragic με τους έμπειρους δεύτερους να μην καταφέρνουν να εξαργυρώσουν την εμπειρία τους και να χάνουν τελικά στο νήμα με 73-70. Στον ίδιο όμιλο Πελασγοί και Παραλίες έγιναν ...αέρας και πήραν προβάδισμα βαθμολογικό! Στο Β όμιλο οι The houseclosers ήταν εντυπωσιακοί με 88 πόντους απέναντι στους Chicago Fools αλλά το ντέρμπυ του ομίλου ήταν αυτό ανάμεσα σε Melakers και Λαιμοκοντόρους με τους πρώτους να επικρατούν με 96-91. Η Johny BC ξεκίνησε επίσης νικηφόρα.

Στο Γ όμιλο Χαβαλένθια και Παραλιακός πήραν σχετικά άνετες νίκες όπως επίσης και η «Πονάει η Mitre μου» με το ευφάνταστο όνομα στον Δ όμιλο! Εντυπωσιακή στο επιθετικό κομμάτι ήταν η «Βαρέσαμε διάλυση» που κάθε άλλο παρά επιβεβαίωσε το όνομά της καθώς με 103 πόντους ήταν η 1η για φέτος ομάδα που έσπασε την εκατοστάρα στον Ζ όμιλο. Σε ανάλογα κέφια στον Η όμιλο και η Cheliotis BC που όμως μπροστά της είχε την πολύ καλή Destroy Xiston και έτσι το σκορ έμεινε κοντά, στο 86-94 υπέρ των πρώτων. Επανερχόμενοι στο Ζ όμιλο η Byron Lords και η loimodon Ghetto πήραν το δίποντο της νίκης όπως επίσης και η Boca του Ε ομίλου και η ΟΥΚ του ΣΤ ομίλου.

Μέσα στο 3ήμερο των εκλογών θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πιο ρελαντί ρυθμούς και θα σας κρατάμε ενήμερους για τα τεκταινόμενα...

Υπενθυμίζουμε πως μεγάλος χορηγός είναι το πολυαγαπημένο σοκολατούχο γάλα N’JOY εδώ και 5 έτη, ενώ βασικοί χορηγοί είναι η Λέοντος, γνωστή για τις μπασκετικές της ...προτιμήσεις και το no 1 energy drink παγκοσμίως, φυσικά το Red Bull!

Keywords
Τυχαία Θέματα