SPY | Τρελά λεφτά για τον... πρόεδρο

Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει, μην εκπλαγείτε όμως αν τελικά η νεοφώτιστη ομάδα της Α2 περάσει από τη θεωρία στην πράξη. Οπως και να έχει, πάντως, στα αθηναϊκά μπασκετικά στέκια μία συζήτηση κλέβει την παράσταση τις τελευταίες μέρες.

Θα απαντήσει ο Μανώλης Παπαμακάριος θετικά στο Ψυχικό;

Για να το ξεκαθαρίσουμε, το Ψυχικό δεν έχει μπει στη διαδικασία να κάνει προσφορά στον 33χρονο γκαρντ. Ομως ακόμα και στα αποδυτήρια της ομάδας το έχουν... σίγουρο ότι ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ

θα επιστρέψει στην Ελλάδα - έπαιξε πέρυσι στην Λαγκούν Αρο στην Ισπανία - γιατί έχει δεχθεί πρόταση για τριετές συμβόλαιο! Και το ποσό που λέγεται ότι δίνει το Ψυχικό ξεπερνάει τα 50.000 ευρώ το χρόνο! Οσο δηλαδή είναι το μπάτζετ μια ομάδας της Α2 που θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο; Να παίξει ο Παπαμακάριος στην Α2; Τίποτα δεν είναι απίθανο αν ισχύουν τα νούμερα που ακούγονται. Το θέμα είναι αν όντως προτίθεται να δώσει το Ψυχικό τόσα χρήματα ή απλά είναι ένα αστείο, που τελικά κάποιοι το πήραν σοβαρά. Πάντως η συγκεκριμένη ομάδα είναι μια από τις πλέον φερέγγυες στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, έχοντας και την συμπαράσταση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Επί τη ευκαιρία να γράψουμε και κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και δεν είναι φήμη και αφορά πάλι στον Παπαμακάριο. Το Περιστέρι του έκανε πρόταση να επιστρέψει στην ομάδα. Οχι όμως ως παίκτης, αλλά ως προπονητής στη Β' Εθνική. Ο Μανώλης αρνήθηκε, αφού έχει μπροστά του αρκετά χρόνια για να παίξει μπάσκετ. Θέλει να γίνει προπονητής, αλλά όχι από τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα