N’JOY UNI-Basket | “ Θέαμα και εκπλήξεις προ του Τελικού!

Συγκλονιστικές είναι οι μάχες που πραγματοποιούνται στη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Ν’JΟΥ UΝΙ-Basket. Αισίως ολοκληρώθηκε η φάση των 32 του Πρωταθλήματος , ενώ οδεύει προς το τέλος της και η φάση των 16.

Οι αγώνες είναι συναρπαστικοί και το επίπεδο των ομάδων είναι θεαματικά υψηλό όπως κάθε χρόνο. Αυτό όμως που έχει αλλάξει σε σχέση με τις άλλες χρονιές είναι οι πολλές και ηχηρές εκπλήξεις που έχουν γίνει. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι ομάδες ‘’Παραλιακός’’ και ‘’Melakers’’, που ενώ αποτελούσαν δυνατά φαβορί ακόμη και

για τον τίτλο, έμειναν έξω από την διοργάνωση στη φάση των 32 και των 16 έχοντας ως ‘’δήμιους’’ τους τις ομάδες ‘’Πελασγοί’’ και ‘’CSKA Vodkas’’ αντίστοιχα. Σημαντικό ρόλο για τις εκπλήξεις αυτές παίζουν και οι πολλές σημαντικές απουσίες των ομάδων, λόγω της συμμετοχής αρκετών παικτών στις εθνικές μας ομάδες καλαθοσφαίρισης, που παρά το γεγονός ότι αποδυναμώνουν προσωρινά το πρωτάθλημα, άλλο τόσο μας κάνουν περήφανους για τη συμμετοχή αθλητών που αγωνίζονται στο Ν’JΟΥ UΝΙ-Basket στην Εθνική Ελλάδος (και στην Α και στην Β ομάδα).

Κατά αυτόν τον τρόπο, οι 8 ομάδες που θα κονταροχτυπηθούν για την πρόκριση στα ημιτελικά είναι οι εξής: Παραλίες, Over the river, Cheliotis B.C, Παλτά ή Shoot Merenda, CSKA Vodkas, Τιμωροί, Πελασγοί και Carameles.

Μην ξεχνάμε, όμως και την διοργάνωση του Κυπέλλου που ξεκίνησε πέρσι για 1η φορά και γνώρισε σημαντική επιτυχία, όπου έχουμε φτάσει στα ημιτελικά, με τους περσινούς Κυπελλούχους Orlando Tragic να αντιμετωπίζουν τους φιλόδοξους Loosers Win και τους ιστορικούς Various να κοντράρονται με τους αξιόμαχους Gamebreakers.

Πρόγραμμα Προημιτελικών [ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-(ΜΙΑΛΟΥΛΗ)]

ΠΕΛΑΣΓΟΙ-CARAMELES: Πέμπτη 29/6 22:00
ΠΑΡΑΛΙΕΣ-OVER THE RIVER: Παρασκευή 30/6 18:00
ΠΑΛΤΑ Ή SHOOT MERENDA- CHELIOTIS B.C: Παρασκευή 30/6 20:30
CSKA VODKAS-ΤΙΜΩΡΟΙ: Παρασκευή 30/6 Παρασκευή 30/6 22:00

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζει να παρέχει σκέπη στην πιο σημαντική μπασκετική διοργάνωση των φοιτητών και αυτό είναι πολύ σπουδαίο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που κακά τα ψέματα δυσκολεύεται στις ημέρες μας να βρίσκει φορείς που τον εμπιστεύονται και τον αναδεικνύουν.

Φυσικά, αυτό ισχύει και για τους χορηγούς της διοργάνωσης που στέκονται κοντά με όλες τους τις δυνάμεις και προσφέρουν απλόχερα στους φοιτητές την δυνατότητα να απολαύσουν έναν τέτοιο θεσμό. Η ΦΑΓΕ με το N’JOY, το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα στους φοιτητές είναι ο μεγάλος χορηγός και χορηγός ονομασίας και φρόντισε σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια να γλυκάνει τους παίχτες των ομάδων για μία ακόμα χρονιά! Χάριν στην συμβολή της μεγαλύτερη ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας, μπορούν χιλιάδες έλληνες φοιτητές να αθλούνται και να απολαμβάνουν το κορυφαίο θεσμό έστω και μέσα στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει πρώτα – πρώτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Το RED BULL δίνει φτερά και τρανότερη απόδειξη από τα νοκ άουτ του N’JOY UNI-Basket δεν υπάρχει
Keywords
Τυχαία Θέματα