NBA | Τραυματισμός απ' το πουθενά για Ρέι Αλεν!

Η κακοτυχία δεν αφήνει τους Σέλτικς να χαρούν ούτε τη μεγαλειώδη νίκη επί των Κλίπερς! Ο Ρέι Αλεν σε ανύποπτη φάση, γλίστρησε και γύρισε το πόδι του και στην Βοστώνη... προσεύχονται να μην έπαθε κάτι σοβαρό!

Δεν έφτανε το σοκ με τον Κρις Ουίλκοξ, που πάσχει από καρδιοπάθεια και πιθανότατα χάνει τη χρονιά, στον Ντοκ Ρίβερς! Είδε και τον Ρέι Αλεν -ο οποίος ήταν πολύ καλός απέναντι στους Κλίπερς να παθαίνει ζημιά... από το πουθενά!

Αρχικά ο "μπόμπερ" των "Κελτών" έφαγε μία... περιποιημένη

αγκωνιά από τον Ρέτζι Εβανς (δίχως να το θέλει ωστόσο), αλλά τη γλύτωσε! Δεν ήταν το ίδιο τυχερός όμως λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν πάτησε σε βρεγμένο έδαφος εκτός της γραμμής του γηπέδου και γύρισε τον αστράγαλό του!

Απαντες "πάγωσαν" από πλευράς Σέλτικς, με τον Αλεν να φέυγει υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια! Δεν άργησε να επιστρέψει, προκειμένου να βγάλει το ματς, ωστόσο ήταν φανερό ότι χώλαινε. Στην Βοστώνη ελπίζουν να είναι ελαφρύ διάστρεμμα που θα τον κρατήσει λίγες μόνο μέρες μακρυά από την αγωνιστική δράση, ωστόσο περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων...

Keywords
Τυχαία Θέματα