NBA | Θα το πάει... χαλαρά ο Νάιτ

Οι Πίστονς έχουν τεθεί εδώ και καιρό εκτός διεκδίκησης για είσοδο στα πλέι οφ και δεν θα έχουν άλλες επίσημες υποχρεώσεις μόλις ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος στο NBA, γι αυτό ο Μπράντον Νάιτ θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να ξεκουραστεί.

Το σώμα του 21χρονου γκαρντ είναι ιδιαίτερα καταπονημένο, καθώς φέτος αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα τραυματισμών. Εδώ και ένα περίπου μήνα ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, που αποκόμισε στη Γιούτα στο ματς με τους Τζαζ, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι

υποφέρει από πελματιαία απονευρωσίτιδα. Όλα αυτά τα προβλήματα έχουν οδηγήσει τον Νάιτ στην επιλογή να μην πιέσει άλλο τον εαυτό του μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και στην offseason, ωστόσο γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο να μείνει μακριά από το μπάσκετ για λίγο διάστημα.

"Γνωρίζω ότι δεν θα είμαστε στα πλέι οφ φέτος, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να κάθομαι και να παρακολουθώ χωρίς να κάνω τίποτα. Εάν μπορώ να βγω στο παρκέ και να δώσω μια θετική αύρα στην ομάδα μου, θα το κάνω, είτε σκοράρω πέντε πόντους είτε κανέναν", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός άσος του Ντιτρόιτ.

"Αυτό είναι το ανταγωνιστικό πνεύμα που διαθέτω. Οποιονδήποτε τραυματισμό κι αν έχω, θα προσπαθήσω να τον... παλέψω και να αγωνιστώ όσο καλύτερα μπορώ", πρόσθεσε ο Νάιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα