NBA | Τέλος ο Όντεν!

Χώρισαν οι δρόμοι του Γκρεγκ Όντεν με τους Μπλέιζερς, καθώς η ομάδα του Πόρτλαντ προχώρησε επισήμως στην αποδέσμευσή του.

Παράλληλα, οι Μπλέιζερς αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο και τον 26χρονο σέντερ, Κρις Τζόνσον.

Ο Όντεν αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα τραυματισμών και πριν από λίγο καιρό υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του, η οποία ήταν και η τρίτη που έχει κάνει στο συγκεκριμένο

σημείο. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που οι Μπλέιζερς πήραν την απόφαση να τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό σέντερ, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να δημιουργήσουν χώρο στο ρόστερ τους.

Ο 24χρονος άσος ήταν επιλογή στο νούμερο ένα των ντραφτ του 2007 από το Πόρτλαντ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να δείξει το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει, καθώς οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν του το επέτρεψαν.

Ο Αμερικανός σέντερ αποχωρεί από τους Μπλέιζερς μετά από πέντε χρόνια, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 82 παιχνίδι με 9,4 πόντους και 7,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα των προβλημάτων που τον ταλαιπωρούσαν, το γεγονός πως έχει να παίξει σε ματς της ομάδας του Πόρτλαντ από τη σεζόν 2009/2010.

Keywords
Τυχαία Θέματα