NBA | Τα "έχωσε" στον Γκασόλ ο Κόμπε

Οι Λέικερς ακόμη δεν έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους και μετά την ήττα από τους Μάτζικ, ο Κόμπε Μπράιαντ... ξέσπασε.

Το ξέσπασμα αυτό όμως, είχε έναν συγκεκριμένο αποδέκτη, τον Πάου Γκασόλ! Σε δηλώσεις του στο FoxSports.com, ο άσος των Λέικερς, δήλωσε μετά το ματς με τους Μάτζικ:

"Δεν μπορείς να κλαίγεσαι γι’ αυτό και να γκρινιάζεις. Γίνε άντρας. Βάλε παντελόνια και προσαρμόσου! Είμαι σίγουρος πως δεν θα χαντακωθεί ο Γκασόλ.

Είμαι συμπαίκτης του χρόνια τώρα και ξέρω πώς να τον μεταχειρίζομαι. Πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, ακόμη κι αν δεν μπορεί να παίζει τόσο συχνά κοντά στο καλάθι όσο θα ήθελε. Έχει το ταλέντο για να τα καταφέρει. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και πρέπει να το κάνει. Τελεία και παύλα. Θα τους πλακώσω στο ξύλο όλους στα αποδυτήρια αν δεν το κάνουν".

Ο Γκασόλ με τη σειρά του σχολίασε για το γεγονός πως είδε από τον πάγκο τα τελευταία λεπτά του αγώνα: "Δεν είμαι εκνευρισμένος. Ασφαλώς και θέλω να παίζω και με πειράζει αυτό σαν παίκτη, αλλά δεν επιτρέπω να εκνευρίζομαι στον εαυτό μου. Όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίζει η ομάδα. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις του".

Keywords
Τυχαία Θέματα