NBA | Συνεχείς επαφές Λέικερς-Χάουαρντ!

Το σήριαλ της αποχώρησης του Ντουάιτ Χάουαρντ από το Ορλάντο με τη μορφή της ανταλλαγής καλά κρατεί! Αρχικά, ο "σούπερμαν" επιθυμούσε διακαώς τη μετακίνησή του στους Μπρούκλιν Νετς, ωστόσο βλέποντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει, στράφηκε στους Λέικερς.

Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του Λος Άντζελες έχει συχνές επαφές με τους Μάτζικ προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, αλλά η υπόθεση περιέχει και αρκετές δυσκολίες.

Οι "μαγικοί" εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον 26χρονο θηριώδη σέντερ (2,11μ.), όμως θέλουν και τα κατάλληλα ανταλλάγματα. Στο Ορλάντο

θέλουν οπωσδήποτε τον Άντριου Μπάινουμ, όπως επίσης και ορισμένες επιλογές ντραφτ. Εδώ εντοπίζεται το πρόβλημα, αφού οι "λιμνάνθρωποι" έχουν ήδη δώσει τις επιλογές τους από τον πρώτο γύρο του ντραφτ του 2013 και του 2015 στους Σανς, καθώς με αυτό τον τρόπο κατόρθωσαν να αποκτήσουν τον Στιβ Νας.

Επιπλέον, οι Λέικερς επιδιώκουν να υπογράψουν πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Χάουαρντ και όχι να τον έχουν μόνο για ένα χρόνο, διότι εφόσον η συμφωνία που έχει ο Αμερικανός σούπερ σταρ με τους Μάτζικ μεταφερθεί στο Λος Άντζελες, τότε το ερχόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.

Πάντως, εκτός από τον "σούπερμαν" η ομάδα του Μάικ Μπράουν εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των βετεράνων Ζερμέιν Ο’Νιλ και τον Αντόν Τζέιμισον. Οι δύο άσοι θα λάβουν το κατώτατο συμβόλαιο, ωστόσο οι πιθανότητες να απαντήσουν θετικά στους Λέικερς είναι πολλές, αφού έτσι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στο NBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα