NBA | Στο Κλίβελαντ τρεις "αρκούδες"!

Τη φανέλα των Καβαλίερ θα φορούν από εδώ και στο εξής οι Ουέιν Έλινγκτον, Μαρίζ Σπέιτς και Τζος Σέλμπι, καθώς οι Γκρίζλις αποφάσισαν να τους παραχωρήσουν με ανταλλαγή παίρνοντας από το Κλίβελαντ τον Τζον Λέουερ.

Η ομάδα του Μέμφις προσπαθούσε εδώ και μέρες να πέσει κάτω από το όριο του σάλαρι καπ, γι' αυτό το λόγο είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ανέφεραν ότι τα ονόματα των Ρούντι Γκέι και Ζακ Ράντολφ έχουν μπει στη λίστα με τους παίκτες υπό παραχώρηση.

Ωστόσο, οι "αρκούδες" εξέπληξαν τους πάντες, διότι έδωσαν τον έκτο (Έλινγκτον) και τον έβδομο (Σπέιτς) παίκτη τους,

αλλά και τον Σέλμπι στους Καβαλίερς, για χάρη του πάουερ φόργουορντ/σέντερ Τζον Λέουερ. Παράλληλα, παραχώρησαν ένα μελλοντικό ντραφτ πικ δευτέρου γύρου. Με τη σειρά τους οι "ιππότες" άφησαν ελεύθερο τον Τζέρεμι Πάργκο, δημιουργώντας κενό χώρο στο ρόστερ τους.

Οι Γκρίζλις προχώρησαν σε αυτή την κίνηση με γνώμονα την οικονομική τους κατάσταση, καθώς με την ολοκλήρωση αυτής της ανταλλαγής θα γλιτώσουν σχεδόν 6 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, ο στόχος τους να πέσουν κάτω από το όριο του σάλαρι καπ επετεύχθη.

Το deal ανάμεσα σε Γκρίζλις και Καβαλίερς είναι επίσημο, μιας η λίγκα του NBA ενέκρινε την ανταλλαγή, ενώ ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις παικτών που πιθανότατα θα εξετάσει το Μέμφις, με τα ονόματα των Ντελόντε Ουέστ, Μπιλ Ουόκερ και Σάσα Βούγιασιτς να "παίζουν" πολύ δυνατά.

Keywords
Τυχαία Θέματα