NBA | Στο Hall of Fame ο Ντον Νέλσον!

Χαρακτηρίστηκε ως... τρελός επιστήμονας σε όλη τη λαμπρή προπονητική του καριέρα, λόγω των καινοτόμων και ανορθόδοξων στρατηγικών που εφάρμοζε, ωστόσο έχει γράψει τη δική του ιστορία στο μαγικό κόσμο...

Ο λόγος για τον Ντον Νέλσον, ο οποίος κατάφερε τελικά έπειτα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να μπει στο Hall of Fame του NBA!

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα στη Νέα Ορλεάνη, όπου

και θα διεξαχθεί το Final 4 του NCAA, με τον 71χρονο τεχνικό να δηλώνει ικανοποιημένος και χαρούμενος για το γεγονός αυτό.

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα και επισφραγίζει την καριέρα μου. Πέρασα υπέροχα και είχα μια πολύ καλή μπασκετική ζωή στους πάγκους. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να βραβευτώ για κάτι, αλλά είμαι πολύ περήφανος και το ίδιο αισθάνεται και η οικογένειά μου για αυτό το βραβείο", σχολίασε ο Νέλσον για την πολύ σημαντική προσωπική του διάκριση.

Το μεγάλο εμπόδιο για να βάλει το όνομά του στο Hall of Fame ήταν ότι δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στο μαγικό πλανήτη, όμως τώρα λήφθηκε υπόψη το ότι είναι ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του NBA, έχοντας 1.335 και 1.063 ήττες στους πάγκους των Μπακς (1976-1987, 1988-1995 και 2006-2010), Νικς (1995-1996) και Μάβερικς (1997-2005).

Ο Αμερικανός κόουτς φόρεσε πέντε φορές το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τους Σέλτικς, ενώ αναδείχθηκε τρεις φορές καλύτερος τεχνικός του ΝΒΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα