NBA | Σποέλστρα και Πόποβιτς οι κορυφαίοι

Ο Έρικ Σποέλστρα των Χιτ και ο Γκρεγκ Πόποβιτς των Σπερς κέρδισαν το βραβείο προπονητής του μήνα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια αντίστοιχα.

Υπό τις οδηγίες του 41χρονου τεχνικού το Μαϊάμι είχε τον Φεβρουάριο ρεκόρ 11-2, ενώ ολοκλήρωσε το μήνα με 8 διαδοχικές νίκες, με το αξιοσημείωτο να είναι πως όλες ήταν με διψήφια διαφορά πόντων. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σερί η παρέα των Big Three πέτυχε τρία συνεχόμενα διπλά σε ισάριθμες μέρες (12-14 Φεβρουαρίου), περνώντας σαν σίφουνας

από Ατλάντα, Μιλγουόκι και Ιντιάνα, γεγονός το οποίο είχε να συμβεί 33 χρόνια, από τότε δηλαδή που οι Σανς είχαν φτάσει σε ένα τέτοιο επίτευγμα.

Από την άλλη, ο 63χρονος κόουτς του Σαν Αντόνιο καθοδήγησε τα σπιρούνια σε ρεκόρ 11-2 τον Φεβρουάριο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του γεύτηκε τη χαρά της νίκης σε οκτώ συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι Σπερς έδωσαν μόλις 4 εντός έδρας αγώνες τον συγκεκριμένο μήνα, επικρατώντας στους τρεις, με αποτέλεσμα να φιγουράρουν στην κορυφή της Νοτιοδυτικής πλευράς του μαγικού κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα