NBA | Σ. Κάρι: "Ο Κρις Πολ είναι στους κορυφαίους"

Ο Στέφεν Κάρι σε δηλώσεις του τόνισε το πόσο καλά νιώθει αφού έχει μείνει καιρό μακρυά από τραυματισμούς και το "περιέγραψε" το συναίσθημα του να είσαι μέσα στη δεκάδα των καλύτερων γκαρντ στο ΝΒΑ.

"Μπορώ να καταλάβω πλέον πως είναι να μην έχεις να κάνεις αποθεραπεία. Αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι σε κορυφαία φυσική φόρμα για την προετοιμασία", ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφεν Κάρι, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τα "εύθραυστα" πόδια του κατά καιρούς.

Για την προσωπική άμυνα που παίζει, είπε: "Οταν είμαι μέσα στον αγώνα δεν

σκέπτομαι ότι είμαι κουρασμένος, οπότε δεν θα παίξω άμυνα''. Γι' αυτό προετοιμάζεσαι όλο το καλοκαίρι, για να ξεπερνάς τέτοιου είδους κούραση. Μπορεί να γίνει. Δεν θα είμαι ο αμυντικός της χρονιάς αλλά μπορώ να είμαι μεταξύ των 10 καλύτερων πόιντ γκαρντ και να αναστατώσω μερικούς από τους καλύτερους στον κόσμο".

Όσο για το ότι θεωρείται ως ένας από τους δέκα καλύτερους πόιντ γκαρντ της λίγκας, σχολίασε: "Κάπου εκεί... Πού ακριβώς, δεν έχει σημασία. Από το 1 έως το 10, δεν έχει σημασία. Εάν είσαι σε αυτό το γκρουπ, κάθε βράδυ θα παίζεις σαν να είσαι ένας από τους καλύτερους. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να είναι ο πιο σταθερός. Όλοι παίζουν διαφορετικά, όλοι έχουν διαφορετικούς ρόλους. Εάν ξεκινάς τώρα μία ομάδα θα ήταν διαφορετική λίστα. Εάν τη βασίζεις στην καριέρα του καθενός, θα ήταν διαφορετικά. Ποικίλλει από συζήτηση σε συζήτηση. Το μόνο σταθερό νομίζω ότι είναι πως ο Κρις Πολ βρίσκεται στις πρώτες δύο θέσεις, ανεξάρτητα από τα κριτήρια".

Keywords
Τυχαία Θέματα