NBA | Ρόουζ: "Μας πονάει, αλλά μπράβο τους!"

Ο Ντέρικ Ρόουζ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μπουλς μετά από 12 ματς, όμως η επάνοδός του δεν ήταν γούρικη για την ομάδα του, καθώς γνώρισε την ήττα από τους Νικς, με... κύριο υπεύθυνο τον Καρμέλο Άντονι.

Ο 23χρονος γκαρντ του Σικάγο αγωνίστηκε 39 λεπτά στη Νέα Υόρκη, πέτυχε 29 πόντους, αλλά με μόλις 8/26 δίποντα, ενώ παράλληλα μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο και μια τάπα... Πάντως, παρότι ήταν ο κορυφαίος "ταύρος", υπέπεσε σε 8 λάθη και επιπλέον δεν βρήκε στόχο στο τελευταίο

σουτ του αγώνα, αδυνατώντας να χαρίσει το διπλό στο συγκρότημα του Τομ Τιμποντό.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος από το αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους αντιπάλους του... "Οπωσδήποτε ήταν πολύ σκλήρό. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, είναι πραγματικά σκληρό και ειδικά για εμάς", ανέφερε ο Ρόουζ και πρόσθεσε:

"Μας πονάει η ήττα με οποιονδήποτε τρόπο και αν έρχεται, αλλά η ομάδα της Νέας Υόρκης έπαιξε υπέροχα. Έβαλαν τα σουτ, δεν τα παράτησαν όταν εμείς βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και συνέχισαν να μάχονται μέχρι το τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα